Pentru ea

#oscar #2010 #premii #decernare #stil #moda #vedete #hollywood #ceremonie #tinuta #eveniment #rochii #seara #creatori de moda #casa de moda

Tinutele vedetelor la Oscar 2010

Pentru cei sarcastici si pusi pe critica, cea de-a 82-a editie a premiilor Oscar a fost o totala dezamagire, tinand cont de faptul ca prea putine „faux pas” in ale modei au impanzit covorul rosu. Fara prea multe extravagante vestimentare de barfit si disecat, criticii vestimentari au somat in noaptea cea mare.

Simtul artistic de pe covorul rosu s-a imbunatatit considerabil si astfel se face ca a primit si el un Oscar in seara decernarilor pentru fashion & style. Mai mult de atat, vedetele de la hollywood au demonstrat inca o data ca nuantele de violet sunt cele mai apreciate in acest an, sustinand astfel tendintele marcate de specialistii in moda din intreaga lume pentru 2010.

Vedeta serii a fost de departe Zoe Saldana, protagonista din Avatar. Actrita a purtat o frumoasa rochie de seara semnata Ricardo Tisci, directorul creativ de la Givenchy.  Superba tinuta face parte din colectia de vara a casei de moda Givenchy, prezentata cu o seara inainte la Paris. De culoarea liliacului, in degrade, aceasta creatie fara umeri, cu volane bufante si aplicatii din cristal in partea de sus a corsetului, a primit cele mai multe bile albe din partea criticilor vestimentari.

Actrita – cantareata, Mariah Carey, a purtat  in schimb o rochie albastru indigo din voal pana dupa genunchi cu un umar gol, destul de simpla si demodata pentru amploarea acestui eveniment. In acelasi timp, Charlize Theron a facut alegerea potrivita, optand pentru o rochie de culoarea liliacului, semnata Christian Dior cu un model cel putin ciudat, dar interesant in acelasi timp, de sutien desenat pe corset.

Sandra Bullock , Kate Winslet si Demi Moore au facut parte din „Brigada culoriilor sterse”. Astfel, protagonista din Titanic a pasit pe covorul rosu cu o rochie de culoarea sampaniei semnata Yves Saint Laurent , in timp ce castigatoarea premiului Oscar de anul acesta, Sandra Bullock, a optat pentru rochie cu trena si aplicatii de cristal iar Demi Moore, o creatie semnata Versace.

Jennifer Lopez a facut o alegere indrazneata, optand pentru creatia semnata Giorgio Armani, o rochie sci-fi intr-o nuanta de roz mai rece, avand ca sursa de inspiratie tema lunii.

Sarah Jessica Parker si Diane Kruger au ales sa poarte amandoua, creatii Chanel Couture, iar Cameron Diaz a stralucit pur si simplu in rochia aurie semnata Renata, ce aminteste de ielele din creatiile fantasy.

„Domnele in rosu” ale serii au fost Vera Farminga intr-o creatie fara bretele semnata Marchesa, sculptata intr-o cascada de volanase si Penelope Cruz, o aparitie flamenco semnata Donna Karan.

Meryl  Streep, una dintre putinele aparitii in alb pe covorul rosu de anul acesta, a captat atentia blitz-urilor printr-un look elegant si de bun gust in si clasica semnata Grecian.
 

Sursa foto :www.dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare