Pentru ea

#stil feminin #tinute # tinute alb-negru #outfit-uri

Tinutele alb-negru sunt un must-have in 2014. Iata cateva idei de outfituri surprinzatoare

Daca in 2013, extravaganta era cuvantul de ordine in lumea modei, 2014 vine cu accente mai linistite si merge pe eternul clasic, cu cusaturi fine, croieli drepte si mult negru si alb. Asadar, pregateste-te din timp pentru a intampina noul an cu stil. Achizitioneaza-ti asadar rapid cat mai multe tinute alb-negru deoarece sunt in mare voga in 2014. Iata cateva idei surprinzatoare care te vor ajuta sa fii eleganta si sic in noul an:

1. Paltonul alb-negru

Paltonul alb-negru este o piesa vestimentara-cheie in 2014. Il poti purta la inceput de primavara, iar eleganta lui este de neegalat. Acesta se asorteaza de minune cu un top de matase alb, o geanta neagra tridimensionala, pantaloni pana cu talie inalta si o pereche de botine cu platforma. Daca vrei sa adopti un look mai casual, poti combina paltonul alb-negru si cu o pereche de jeansi albastri, alaturi de niste ghete cu accente rock, mai subtile.

2. Colierele guler si pantalonii din piele

Colierele statament raman in tendinte si in 2014. Astfel, daca vrei sa optezi pentru o tinuta all black, o poti face mai surprinzatoare adaugandu-i putina luminozitate cu un colier-guler presarat cu margele fine. De asemenea, pentru a da un aer mai sofisticat tinutei tale, alege in locul pantalonilor negri de stofa unii din piele.

3. Look-ul casual alb-negru

Daca esti o fire mai comoda, insa in pas cu moda, atunci tinuta perfecta pentru tine este cea casual. Poti insera in acest stil orice nuante, asadar monocromele alb-negru nu trebui sa iti lipseasca in 2014. Combina o pereche de jeansi boyfriend, cu un sacou negru, un top lejer alb si o pereche de pantofi Oxoford foarte comozi si vei obtine un look sic, elegant si la moda in doar cativa pasi.

4. Pantalonii cu imprimeuri

Fie ca iti plac la nebunie sau le urasti, imprimeurile nu isi pierd din valoare nici in 2014. Pentru a fi sic si in tendinte in 2014, combina o pereche de pantaloni din matase, cu imprimeuri geometrice alb-negru si un pulover lejer negru, alaturi de o geaca de piele moto, iar tinuta ta va fi perfecta pentru o seara in oras cu prietenii.

Sursa foto: glamour.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului