Pentru ea

#ghete fara toc online #ghete fara toc ieftine #ghete dama fara toc

Tinute simple si comode in combinatie cu ghete fara toc

 

Diversitatea cu care ne surpinde noua gama de incaltaminte de iarna este uimitoare, si odata ce te decizi sa-ti cumperi o pereche realizeazi ca nu stii exact ce stil ti se potriveste tie sau majoritatii tinutelor tale.

Dupa ce ai depasit acest moment, cu siguranta, esti in dubii daca vei arata bine cu unul dintre modelele de ghete dama fara toc, stiind ca majoritatea femeilor opteaza pentru cele cu toc, doar ca tu nu ai nevoie de ele pentru ca mergi mult pe jos si pe deasupra, te incadrezi si in categoria femeilor care nu se omoara dupa toc in fiecare zi.

Bun. Atunci calculeaza-ti clar prioritatile si porneste sa cauti cele mai uimitoare ghete fara toc ieftine cu care sa mergi la birou, sa-ti faci piata sau sa te plimbi prin mall fara sa simti oboseala picioarelor sau disconfort in timp ce alergi dupa tramvai. Noile colectii beneficiaza de detalii feminine, de culori vesele si materiale bune iar alegerea unui model nu trebuie sa iti ia foarte mult. De asemenea, poti cauta si ghete fara toc online, unde vei gasi numeroase magazine ce si-au burdusit stocul cu multe tipuri de ghete menite sa fericeasca gusturile unui grup larg de femei, greu de multumit.

Pentru o tinuta aparte, alege ghetele care beneficiaza de sisteme de inchidere complexe deoarece ofera o imagine diferita intregului look. Poti opta astfel pentru ghetele cu catarame mari sau barete multiple asezate in diferite combinatii la baza gleznei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare