Pentru ea

#final de an #tinute #petreceri

Tinute perfecte pentru sarbatorile de iarna, propuse de designeri

Indiferent daca alegi sa stralucesti pentru o ocazie festiva sau sa te imbraci pentru o intalnire confortabila, tinutele sunt despre petrecerea momentelor pretioase alaturi de cei dragi. Tommy Hilfiger anunta lansarea campaniei Festive, care celebreaza stilurile Americane mostenite cu o estetica moderna distincta. Noua colectie prezinta piese prep clasice cu abordari fresh atat pentru barbati cat si pentru femei. Produsele sunt realizate din tesaturi premium care in acest sezon de sarbatoare vor straluci cu stil si vor lumina noptiile petrecute cu prietenii si cei dragi. De la intalniri extrem de placute pana la momente festive de sarbatoare si in care daruiesti cadouri, aceasta colectie ofera optiuni versatile pentru un look elegant sau mai casual, cu siluete moderne, tesaturi confortabile si un styling luxos.

Inspirandu-se din cultura pop de pe Coasta de Est, piesele emblematice includ camasi clasice Oxford si pantaloni de trening tip varsity, cu dungi indraznete color block si siluete supradimensionate. Din seria produselor versatile must-have fac parte rochia camasa si trenciul, care sunt realizate din bumbac organic pentru o abordare mai sustenabila a elementelor esentiale ale sezonului. Stilurile de tartan Black Watch care prezinta noua TH Monogram joaca un rol central in linia de imbracaminte pentru barbati, in timp ce emblematica haina peacoat si rochia camasa pentru femei sunt reproiectate in materiale noi pentru a se potrivi sezonului de tranzitie. Tricoturile din lana si jachetele bomber cu numere de universitate ofera variante stralucitoare pentru ocazii de sarbatoare, iar imbracamintea de lux reprezinta tinuta suprema pentru relaxarea de dupa sarbatori.

Dupa campania de toamna ‘22 inspirata de Fabrica lui Andy Warhol, campania Festiva celebreaza bucuria de a oferi cadouri pe tot parcursul sezonului de sarbatori si aduce un omagiu petrecerilor celebre organizate de Warhol. Astfel de scene sunt aduse la viata printr-o distributie de creatori, artisti, movers & shakers, care ii include pe Sam Dilkes, King Owsu, Bwonhee Lee, James Corbin, Jay Jay, Luoyi, Bingbing Liu, Tara Halliwell si Londone Myers – fiecare manifestandu-si exprimarea de sine intr-o forma unica in cadrul unei mese festive prin excelenta, sarbatorind spiritul de echipa, bucuria de a fi impreuna si conceptul de comunitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului