Pentru ea

#saptamana responsabilitatii #sapte opere de milostenie #new york

Tinute pentru intalnire de la Saptamana Modei de la New York 2013

Iesirile in oras vor fi tot mai numeroase odata cu venirea primaverii, ceea ce inseamna ca trebuie sa te pregatesti temeinic din punct de vedere vestimentar. Ca sa arati fabulos, ai nevoie de solutii care sa te avantajeze, dar care sa fie si aliniate tendintelor in curs.

Cand ai nevoie de tinute chic pentru o intalnire romantica, sursele de inspiratie sunt foarte importante. Revista Glamour a facut o selectie interesanta de piese prezentate pe podiumul Saptamanii de Moda de la New York 2013, excelente pentru iesirile in oras cu cineva special.


1. Rochia clasica neagra cu dantela

Fara doar si poate, rochia clasica neagra este prima varianta care iti vine in minte, atunci cand vrei sa fii seducatoare la o intalnire. Modelul creatoarei de moda Monique Lhuillier, cu aplicatii din dantela in stil gotic, reinventeaza clasicul "little black dress" si ii da un aer modern, dramatic si foarte senzual.


2. Rochia roz aprins

Daca esti mai degraba iubitoare de culoare, ti s-ar potrivi o tinuta de intalnire similara cu rochia roz aprins prezentata de DKNY la Saptamanii de Moda de la New York 2013. Nuanta indrazneata este compensata de modelul sobru al rochiei, cu maneci lungi si decolteul inalt.


3. Rochia asimetrica in rosu si negru

Rochii exact ca acestea sunt concepute special pentru o noapte in oras. Ce barbat poate rezista unei femei care isi lasa un umar dezgolit, cu ajutorul unei rochii in nuantele seductiei si ale elegantei clasice? Jason Wu a creat un model similar, foarte sexy si potrivit unei iesiri romantice.


4. Tinuta alb-negru

O fusta creion neagra, perfect mulata pe formele tale si purtata cu o bluza eleganta alba cu maneci lungi si aplicatii metalice rotunde, formeaza o tinuta avangardista si atragatoare, precum cea pe care publicul a admirat-o in colectia Altuzarra:


5. Rochia cu decolteu adanc

La fel potrivita pentru o intalnire poate fi si rochia cu decolteu adanc in V, maneci largi si fusta conica, intr-o nuanta delicioasa de rosu-zmeura. Tocmai ti-am descris modelul fabulos prezentat de Costello Tagliapietra la Saptamana Modei de la New York 2013.



Foto: glamour.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare