Pentru ea

# haine pentru birou # cum te imbraci #tinute office #tinute birou

5 tinute de vara pentru birou in care vei arata senzational

Daca jobul tau presupune un anumit dress code, vara este anotimpul care iti da cele mai multe batai de cap. Este dificil sa te imbraci office, dar sa fii si lejera si mai ales sa nu ajungi lac de apa la birou. Iata cateva tinute desprinse de pe podiumurile de moda, care te pot scoate oricand din incurcatura: 

1. Deux-piece clasic

Nina Ricci ramane una dintre casele de moda care stiu sa impleteasca cu succes arta cu practica. Astfel, deux-piece-urile sale din colectia pret-a-porter pentru aceasta vara sunt perfecte si pentru birou. Alege astfel si tu un clasic deux-piece nu cu sacou, ci cu bluza cu maneca scurta sau trei sferturi si o fusta creion care sa-ti accentueze talia. O curea discreta completeaza aceasta tinuta, alaturi de pantofi care pot reprezenta accentul din tinuta ta. La tinutele monocrome, merg de minune pantofi sau sandale animal print, mai ales in combinatie cu rosu.

2. Rochia dreapta

Temperaturile in crestere pot fi "atacate" cu o tinuta lejera, cu o croiala clasica, precum aceasta rochie din colectia Dolce&Gabbana. Poti iesi din rutina cu maneca trei sferuri clos si imprimeul cu buline. Alege o coafura simpla si o geanta supradimensionata pentru a-ti completa tinuta. Si inca un pont: la acest tip de rochie merg de minune tocurile kitten, flare sau pump si chiar sandalele cu platforma. 

3. Deux-piece cu pantalon

O tinuta mereu potrivita pentru birou, mai ales cand ai programata o sedinta este cea formata din sacou cu pantalon. Alege un sacou scurt, pantaloni tigareta sau drepti, stiletto. Pentru a-ti alungi si subtia tinuta, pantalonii trebuie sa se termine mai sus de glezna, mai ales daca ai gleznele subtiri, delicate. Intocmai ca in sugestia designerului Valentin Yudashkin. Un secret: poti purta pe dedesubt un top fara maneci, inflorat, dintr-un material fluid, astfel ca, dupa job, tinuta ta se poate transforma rapid intr-una de iesit cu prietenele la o limonada.

4. Casual Friday

 

Daca la tine la birou se respecta codul "casual Friday", atunci poti incerca aceasta tinuta lejera: fusta conica, cu talie inalta si o camasa lejera. Este la alegerea ta daca vei purta stiletto sau o pereche de platforme. Tinuta de mai sus este propusa tot de rusul Yudashkin. 

5. Office party 

Pentru zilele casual sau o petrecere mai putin formala cu colegii de munca, alege cu incredere o combinatie clasica: fusta neagra, dreapta si un top colorat, simplu, precum in cazul acestei tinute Nina Ricci. Daca este o zi racoroasa, un top tricotat lejer este perfect. Fusta ar trebui sa depaseasca genunchiul, dar daca vrei sa fii mai chic, poti incerca un slit, nu prea indreznet. 

Tu cum te imbraci la birou? 

Fotografii: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului