Pentru ea

#tinute glamor

Tinute glamour pentru mamici: 3 idei de outfituri elegante

Se spune, adesea, ca mamicile sunt niste eroine. Ele reusesc intotdeauna sa le faca pe toate: au grija de cei mici, se ocupa si de proiectele personale, in timp ce isi pastreaza mereu zambetul pe buze.

Ei, bine, realitatea este ca, uneori, si eroinele obosesc. Iar cand esti mama, simti de multe ori nevoia sa iti simplifici ritualurile zilnice pentru a eficientiza totul si pentru a avea mai mult timp pentru tine insati. De aceea, probabil ca si tu cauti tips & tricks, idei si inspiratie.

Cand vine vorba despre stilul vestimentar, o mamica se poate simti mult prea obosita pentru a gandi tinute complexe, desi isi doreste sa aiba, cat mai des, o tinuta glamour si bine pusa la punct.

Daca este si cazul tau, mai jos iti prezentam cateva idei de tinute elegante si chic, perfecte pentru o mamica activa si stylish!

1. Outfit de zi cu zi, pentru plimbari alaturi de cel mic

Cand bebelusul tau are nevoie de atentie constanta, nu ai timp sa gandesti tinute prea elaborate. Din contra, pui mana pe primul umeras care iti iese in cale si optezi intotdeauna pentru combinatii simple, precum jeans si tricou.

Chiar si cand copilul este putin mai mare, alegi tot outftituri simple si comode, pentru a putea tine pasul cu un pusti incredibil de energic.

Daca simti nevoia de o schimbare si ti-ai dori sa ai tinute mai elegante, renunta la blugi in favoarea unor pantaloni clasici, cu o croiala dreapta, talie medie spre inalta si lungi pana deasupra gleznei. Poti opta pentru nuante neutre si cuminti (negru, alb, gri, bleumarin sau crem) sau chiar poti alege o nuanta pastelata, deosebita, care sa te reprezinte.

Adauga tinutei tale o bluza vaporoasa simpla, cu decolteu rotund, cu maneci lungi sau scurte. Din nou, poti opta pentru culori neutre, usor de combinat cu alte piese vestimentare, sau poti alege o bluza in nuanta ta preferata, uni sau cu un imprimeu feminin si delicat.

Daca vrei o tinuta glamour pana la capat, poarta o pereche de pantofi Oxford sau balerini, apoi accesorizeaza cu un colier din aur si o pereche de cercei in aceeasi nuanta. Nu in ultimul rand, poti adauga si un cardigan confortabil.

2. Outfit de zi, pentru iesiri in oras

Chiar daca te identifici puternic cu statutul tau de mama, ai nevoie si de momente petrecute alaturi de alte persoane din viata ta. De aceea, atunci cand iesi in oras cu prietenele tale, cu partenerul de viata sau cu o colega de birou, vei dori sa ai o tinuta glamorous, sa te simti increzatoare, frumoasa si feminina.

Pentru a obtine acest efect cu minimum de efort, opteaza pentru o rochie midi de zi, pana deasupra genunchilor sau pana la jumatatea gambei.

Poti purta atat o rochie lejera, cat si o rochie cambrata, care sa iti scoata in evidenta silueta. Secretul este sa alegi un material elegant, precum satinul, si o nuanta inedita. Evita imprimeurile incarcate si alege, mai degraba, o rochie uni.

Poarta rochia de zi cu o pereche de sandale cu toc mic sau mediu, cu barete aurii sau argintii. Adauga un colier elegant si discret, cu un pandantiv de mici dimensiuni, si o geanta medie, pe care sa o porti pe umar.

3. Outfit de seara, pentru evenimente speciale

Cine spune ca mamicile nu pot fi extrem de elegante si sexy? Daca urmeaza sa participi la un eveniment seara sau, pur si simplu, iesi in oras si vrei sa ai o tinuta glamour, opteaza cu incredere pentru rochii de seara indraznete si pantofi stiletto.

Cea mai simpla idee de tinuta glamorous se poate baza pe o astfel de rochie statement. Bineinteles, rochiile cu paiete se poarta seara si arata excelent in combinatie cu o pereche de pantofi simpli, negri sau chiar albi. Coordoneaza nuanta pantofilor cu tonurile reflectate de paiete. Vei obtine un look senzational!

Asadar, data viitoare cand vei dori sa ai o tinuta glamorous, fie ca este de zi sau de seara, pune cu incredere in practica recomandarile de mai sus.

Sursa foto: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului