Pentru ea

#stil #tinute vedete #tinute neinspirate vedete # tinute controversate vedete

Tinute controversate de vedete: judeca-le tu!

Din cand in cand, presa internationala surprinde cate un nou set de tinute controversate de vedete, care starnesc oprobiul public. Divele de top o mai dau in bara la capitolul vestimentar, cu tot ajutorul pe care il primesc de la consilierii lor de imagine. Iata cine a mai facut furori cu aparitii originale si judeca-le tu gusturile in materie de moda!

In unele situatii, tinutele controversate aduna comentarii negative din pricina modelelor neinspirate. Alteori, hainele judecate separat sunt demne de lauda, insa total nepotrivite pentru silueta vedetelor care le poarta.

1. Kim Kardashian

Kim Kardashian s-a aliniat tendintei nuantelor neon si s-a afisat recent la un eveniment din Miami purtand o rochie alba cu imprimeu verde-lamaie, cu motive estivale preluate din peisajele plajelor. Rochia in sine este perfecta pentru vara, insa carcotasii spun ca modelul nu avantajeaza deloc silueta voluptoasa a lui Kim.

2. Miley Cyrus

Miley Cyrus a dezvoltat, la 19 ani, un simt vestimentar foarte dezorientant pentru gusturile multora. Tanara a mers la o cina cu iubitul sau, Liam Hemsworth, imbracata intr-o salopeta din denim cu pantaloni mult prea largi pentru silueta sa filiforma. In plus, a asortat-o unor tenisi banali, idee total neinspirata pentru o vedeta de calibrul lui Miley!



Foto: ivstatic.com

3. Jordin Sparks

Chiar daca rochia purtata de Jordin Sparks la gala Teen Choice Awards 2012 i-a evidentiat armonios bustul, fusta-gogosar a adaugat un volum inestetic in zona soldurilor. Astfel, Jordin pare plinuta, chiar daca are un trup tonifiat!

4. Demi Lovato

Demi Lovato a exagerat cu look-ul oriental, asortand o rochie cu imprimeu etnic si pene cu sandale-platforma mult prea inalte si o coafura cu extensii false vizibile. Rezultatul nu a scos la iveala potentialul estetic al actritei.



Foto: ivstatic.com

5. Marion Cotillard

Eleganta si distinsa, Marion Cotillard a fost o aparitie admirata si criticata in acelasi timp la premiera filmului "The Dark Night Rises". Bustiera mult prea joasa a intrat in contrast cu fusta neadaptata corect pe formele actritei, iar combinatia cromatica intre toate piesele tinutei nu este nici ea cea mai fericita.

Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare