Pentru ea

#stil #feminin #moda #tendinte #2010 #stil militar #armata #epoleti #catarame #tinte #camuflaj #look #accesorii #stilul vestimentar al zodiilor

Tinuta militara, in tendinte primavara aceasta

Hainele de camuflaj au fost in tendinte inca de prin `90. Pana nu demult, daca vroiai sa fii rebela, era suficient sa-ti achizitionezi o pereche de pantaloni de camuflaj si succesul era asigurat. Acum insa, tendintele militare s-au mai imbogatit, an de an adaugandu-se cate un nou detaliu. 

Care sunt noutatile acestui trend ce marcheaza venirea sezonului cald si ce anume trebuie sa faci pentru a adopta un look militar de invidiat ramane de descoperit in cele ce urmeaza.

Pentru inceput trebuie sa stii ca acest stil vestimentar are cateva piese de baza fara de care look-ul tau ar fi incomplet. Astfel, tine cont de aceste detalii atunci cand te duci sa-ti cumperi hainele de inspiratie militara, si nu vei avea probleme.

 

Trasaturi specifice ale stilului militar

 

• Nuantele de camuflaj (bej, Verde si crem)

• Nasturii dispusi in linie dubla

• Nasturii stil brandenburg din alama

• Mansete

• Epoletii

• Sireturi si tinte

• Imprimeurile din camuflaj

• Cataramele late

Sursa foto : www.fashionologie.com

De ce ai nevoie pentru a crea un look militar?

 

1 Jachetele sau tunicile scurte. Aceste articole vestimentare au croiala bine structurata, cu nasturii dispusi simetric pe stilul brandenburg ori in linie dubla. Tunicile de acest gen pot fi accesorizate cu mansete, epoleti, catarame sau diverse modele de buzunare. combina acest model de jacheta cu o pereche de jeansii skinny, o fusta sau o rochie si vei creea o imagine militara cool. De asemenea, o poti asorta cu niste tocuri inalte si sexy sau cu o pereche de tenisi intr-una din nuantele camuflaj prezentate mai sus.

2 Bluze si camasi in nuante kaki. Alege sa porti o camasa simpla kaki sau un top din camuflaj. Aceste obiecte vestimentare inspira ele insasi ideea de militar si ca atare pot fi foarte usor de asortat. Pentru un look office, poarta camasa kaki cu o pereche de pantaloni din stofa si o curea lata, iar daca vrei sa adopti un look mai sport alege o bluza camuflaj asortata la o pereche de pantaloni scurti si tenisi.

3 Buzunare, buzunare si iar buzunare. Fiind detalii specifice tinutei militare, buzunarele se pot regasi atat pe pantaloni fie ei scurti sau lungi, cat si pe fustele maxi, scurte sau stil creion. Pentru un contrast mai spectaculos poti asorta un astfel de pantalon sau fusta cu o bluza eleganta si pretentioasa.

4 accesorii cu tinte, catarame sau sireturi. Daca iti place aceasta tendinta, vei face o investitie excelenta daca iti achizitonezi o pereche de sandale, pe care sa le porti cu sosete, pantofi peep-toe cu sireturi, o curea lata cu tinte sau o geanta stil army din doc. De asemenea, ghiozdanele cross-body ce au ca sursa de inspiratie ranitele soldatesti sunt mai mult decat bine venite.

Atentie insa, atunci cand vrei sa creezi un look militar, nu combina mai mult de doua piese din aceasta tendinta la o singura tinuta. Pentru un efect sigur, este bine sa combini o piesa vestimentara military cu un accesoriu din acelasi trend.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului