Pentru ea

#machiaj #stil #stil feminin #coafuri #tendinte primavara 2012 #tendinte 2012

Tendintele de frumusete in primavara 2012

Tendintele de frumusete in primavara anului 2012 variaza de la stralucirea naturala si proaspata la machiajul exuberant si de la coada de ponei lejera pana la coditele impletite in forme cat mai complexe. Prezentarile de moda de la Paris au conturat in mod evident directiile populare de stil si infrumusetare pentru sezonul cald din acest an.

Chanel, Jean Paul Gaultier, Elie Saab, Christian Dior si Valentino si-au adus de curand colectiile in capitala franceza. Inspira-te din tendintele de frumusete ale primaverii si pregateste-te din timp pentru transformarile pe care le propun mogulii industriei de moda in 2012.

1. Machiajul proaspat

Stralucirea naturala va avea un cuvant greu de spus in randul tendintelor de frumusete pentru sezonul primavara-vara. Machiajul proaspat, cat mai putin sesizabil pe chip, cu ten perfect si buze in nuante nude va fi, fara doar si poate, "must-have". Sprancenele groase si fardul de pleoape inspirat din natura (verde crud, albastru-ciel etc) completeaza perfect acest stil inedit de machiaj.



Foto: becomegorgeous.com

2. Machiajul " ochi de pisica "

Elie Saab si Christian Dior aduc in prim plan seducatorul machiaj "ochi de pisica", menit sa accentueze privirea si sa aduca fizionomiei un aer oriental, irezistibil. Tusul negru de pleoape arata impecabil impreuna cu un machiaj natural pe pleoape si pometi. Stilul vintage , o alta preferinta de top a designerilor, se potriveste perfect cu acest machiaj inspirat din frumusetea felinelor.



Foto: becomegorgeous.com

3. Machiajul "smokey eyes"

Un alt machiaj in voga pentru ocaziile speciale din aceasta primavara este cel de tip "smokey-eyes", insa realizat cu nuante metalice de auriu, maro, bronz si purpuriu inchis. In aceasta situatie, machiajul buzelor va fi cu necesitate minimalist.



Foto: becomegorgeous.com

4. Coafuri in coada

In ceea ce priveste stilul coafurilor pentru primavara 2012 , coada de ponei si cozile impletite sunt tendintele de top ale perioadei. Valentino si Versace isi dau votul de incredere pentru parul prins in coada, foarte natural sau ridicat in crestet, pe cand Christophe Josse aduce in prim plan superbele codite impletite, aranjate in coc.



Nu in ultimul rand, cocul neglijent, rebel, cu suvite razlete, va fi extrem de popular anul acesta in sezonul cald.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului