Pentru ea

#team tommy #gaming si moda

Team Tommy sau modul in care se combina gamingul si moda

Tommy Hilfiger prezinta Team Tommy, o noua initiativa ce intampina ideea de comunitate, orientata spre gaming. In stransa legatura cu dorinta lui Tommy Hilfiger – devenita mostenire istorica – de a incuraja talentele noi si aflate la inceput de cariera, Team Tommy cauta sa sustina in zona de gaming pentru talentul lor unic un nou val de creatori de viitor („Futuremakers”) si creativi campioni.

 

„Nu am mai facut asa ceva pana acum,” a spus Tommy Hilfiger. „Nu numai ca este un pas important pentru noi pe masura ce intram in metavers, dar ne conectam si construim relatii cu un grup complet nou de fani si consumatori. Sunt incantat sa invat de la aceste persoane creative si sa explorez mai mult lumea lor complexa a gaming-ului.”

Team Tommy este o abordare complet noua in ceea ce priveste interactiunea cu o comunitate. Acoperirea este globala, iar Team Tommy isi propune sa amplifice gamerii si streamerii aflati in ascensiune atat in lumea fizica, cat si in cea digitala. Cu sprijinul continuu al lui Tommy Hilfiger, Team Tommy motiveaza gamerii sa isi continue munca, sa dezvolte si sa creeze continut nou. Team Tommy este prima comunitate de acest fel, creand o sinergie de lunga durata intre membrii acesteia si vorbind direct despre valorile de baza si viziunea strategica ale lui Tommy Hilfiger.

Team Tommy este formata din opt gameri alesi din SUA, Europa si APAC, pentru a reprezenta comunitatea diversa de gaming. Prin cei selectati si prin platformele de gaming, Team Tommy ajunge la peste 5,26 milioane de fani la nivel global si la peste 1,25 milioane de utilizatori pe Twitch, o platforma interactiva de gaming si divertisment livestreaming. Ca parte din Team Tommy, gamerii iau parte la streamuri saptamanale pe diverse platforme sociale, inclusiv Twitch si YouTube Live, la streamul „Get togethers”, realizat lunar la nivel regional, si vor avea diverse aparitii pe tot parcursul anului si activari in magazine selectionate.

Cei 8 membri din Team Tommy sunt:

  • Luminum (Australia): In calitate de Grandmaster League of Legends, Luna are in principal streamuri cu LoL, si este, de asemenea, foarte activa pe retelele sociale, inclusiv pe YouTube si Twitter, unde creeaza continut despre make-up & fashion.  
  • Sunsup (Franta): Cu un stil unic si pasiune pentru moda pe toate canalele sociale, Sunsup este un streamer francez care transmite in principal continut Animal Crossing pe Twitch intr-un mod distractiv si spontan.
  • HoneyPuu (Germania): Un streamer Twitch cunoscut in principal pentru gameplay-ul din League of Legends, HoneyPuu continua sa isi dezvolte comunitatea datorita stilului sau distractiv de streaming si interactiunii regulate cu followers ei.
  • Nana (Coreea): In timp ce face streamuri in mod regulat despre League of Legends pe Twitch si YouTube, Nana este, de asemenea, pasionata de animatie si desen, despre care face streamuri si posteaza si continut VOD.
  • OwengeJuiceTV (U.K.): Indepartandu-se de ceea ce inseamna creare de continut pe TikTok, OwengeJuiceTV a devenit streamer Minecraft si creator de continut, creand cu preponderenta pe canalul sau intr-un mod creativ un mix intre momente cinematice pre-inregistrate si role-playing live intr-un set-up Minecraft.
  • Blaustoise (S.U.A.): Fost game developer, devenit streamer, Blaus face streamuri in mod regulat pentru mai multe jocuri, Grand Theft Auto fiind cel preferat.
  • dish (S.U.A.): Conectandu-se cu persoane similare prin streaming de gaming, dish a inceput initial pe TikTok inainte de a se concentra pe Twitch, unde face streamuri cu Animal Crossing.
  • Dom2k (S.U.A.): Dom2k se concentreaza pe streamuri legate de baschet, precum si pe crearea de continut VOD si podcast in jurul NBA si are foarte multi fani fideli care se conecteaza ca sa urmeasca NBA2K si sa afle tot ce e de aflat despre NBA.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger, #TeamTommy si @TommyHilfiger. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare