Pentru ea

#stil #accesorii #haine #moda #cadou #craciun #starshiners.ro

Super idei pentru un cadou de Craciun irezistibil

Craciunul se apropie cu pasi repezi si anul acesta tu ai fost desemnat sa fii mana dreapta a Mosului. Goana dupa cadouri poate deveni obositoare acum in prag de sarbatori si timpul te preseaza. Ce poti face?

Starshiners.ro vine in ajutorul tau. E nevoie doar de un click pentru a intra in lumea fabuloasa a frumusetii si a bunului gust. De la tinute vestimentare de efect la bijuterii si accesorii chic, Starshiners.ro este magazinul tau virtual, ideal pentru a achizitiona cadoul pe care sa i-l daruiesti persoanei iubite. Trage cu ochiul la exemplele prezentate mai jos si fa alegerea potrivita.

Rochie Cristalle Red

Avand in vedere ca vine Revelionul, ce cadou mai potrivit ii poti face iubitei tale, decat o rochie superba care sa o transforme in regina serii la trecerea dintre ani? Opteaza pentru aceasta rochie Cristalle Red si nu vei da gres.

Din material satenat si fara maneci, designul clasic al acestei rochii te va invalui in rafinament si eleganta. Jocul de lumini al pietrelor pretioase imprimate pe material ofera o imagine glamour, in timp ce culoarea rosie garanteaza un aer indraznet si jucaus, in ton cu atmosfera de sarbatoare.

Cristalle Red este o rochie ideala pentru un cocktail rafinat sau pentru un revelion elegant, insa trebuie sa fii foarte atenta la accesorii. Incearca sa alegi pietre mari pentru a respecta linia designului, cum ar fi un medalion in forma de inima pentru a sublinia forma sexy a decolteului. Pret: 139 lei.

Bluza Enjoy Turquoise


Aceasta bluza eleganta din material elastic si fin la atingere completeaza perfect o tinuta vestimentara pentru noaptea de Ajun sau chiar pentru cea dintre ani. Manecile extrem de largi si decolteul decupat atat in fata cat si in spate creeaza o imagine sofisticata si rafinata. In partea din spate, decupajul se leaga cu o funda.

Enjoy Turquiose este o piesa care se muleaza frumos pe corp si care iti va contura tinuta datorita zonelor de material creponat si a imprimeurilor de la baza.

Aceasta tinuta este una moderna prin designul sau si ofera un look sexy, lasand unele parti ale corpului dezvelite. Defineste perfect talia datorita lungimii, poate fi purtata atat ca bluza cat si ca rochie, asortata cu o pereche de colanti sau ciorapi grosi. Pret: 109 lei.

Geaca Aruba Purple

Este sezonul friguros si nu te gandesti decat la cum sa te infofolesti mai bine pentru a te feri de crivatul iernii. Fii isteata si alege o geaca moderna, colorata si foarte calduroasa.

Jacheta Aruba Purple oferita de Starshiners.ro este perfecta pentru a te rasfata de sarbatori. Este momentul tau si profita de el, oferindu-ti aceasta jacheta in tendinte.

Acest articol vestimentar este de grosime medie din material exterior lucios cu imprimeuri caro reliefate. Gluga este conturata cu blana pufoasa. Mansetele sunt din material elastic pentru a se mula perfect incheieturi, iar la nivelul taliei prezinta o curea elastica asortata cu catarama metalizata. Partea din fata dispune de doua buzunare cu fermoar si doua buzunare ascunse. Pret: 159 lei.

Lenjerie intima Set Red Passion

Acest set de lenjerie intima oferit de Starshiners .ro este perfect pentru o noapte de Craciun sexy, de neuitat. Amintind de imaginea unei Craciunite pline de sex appeal, Set Red Passion este compus din top si slip tanga, asortat cu voal ornat discret cu dantela. Topul se leaga sub bust cu o panglica satenata, care ii da o nota eleganta. Culoarea rosie sublinieaza liniile voluptoase si creeaza o imagine irezistibila. Pret: 99 lei.

Inel Fashion Ring Rosa

Bijuteriile au fost dintotdeauna alegerea perfecta in compunerea unui cadou pentru reprezentantele sexului frumos. Astfel, nu poti da gres daca optezi pentru acest inel oferit de StarShinerS.ro. Foarte fin si totodata impunator, inelul Fashion Ring Rosa ofera un stil feminin si elegant.

Acest inel este creat pe doua randuri cu un design fin si deosebit. Prezinta pietre semipretioase stralucitoare albe, iar pe mijloc trei pietre mai mari cu aspect pretios in culoarea roz deschis. Pret: 85 lei.
 

Stil acasa.ro impreuna cu StarShinerS.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga produse in valoare de 500 de lei de la StarShinerS.ro!”.

Daca iti doresti o tinuta rafinata, cu siguranta ai nevoie de hainele potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul StarShinerS.ro si sa-ti alegi produsul favorit si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este tinuta (cu link) preferata pentru sarbatori si de ce ai optat pentru ea?”. Argumenteaza-ti opinia!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.


Vor fi premiate cele mai interesante si personalizate trei raspunsuri!

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 14 decembrie – 10 ianuarie. Castigatorii vor fi anuntati, in data de 11 ianuarie 2010 atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare