Pentru ea

#nunta regala #alexander mcqueen #kate middleton

Stilul lui Kate Middleton. Vezi cele mai reusite tinute

Kate Middleton , devenita ducesa de Cambridge dupa casatoria cu Printul William, s-a remarcat in ultimii ani prin stilul sau elegant, dar simplu, si prin modul in care a combinat modernul si clasicul. Vezi cele mai reusite tinute ale lui Kate Middleton.

De cand a inceput sa-si pregateasca viitorul rol de membru al Casei Regale Britanice, Kate Middleton a devenit remarcata si pentru tinutele sale. Impactul lui Kate in moda a fost comparat de multi cu cel al mamei Printului William, Printesa Diana .

Incepand cu anuntul logodnei, stilul lui Kate a fost urmarit cu atentie si bruneta a stat chiar la baza catorva tendinte noi.

Combinand elemente casual cu tinute elegante, demne de o viitoare sotie a regelui, Kate Middleton si-a creat un stil propriu, demn de o ducesa.

Rochia de mireasa, creata de Sarah Burton, designer al casei de moda Alexander McQueen i-a intarit lui Kate Middleton statutul de fashion icon prin imbinarea reusita a elementelor clasice cu cele moderne. Vezi rochia de mireasa purtata la nunta regala de Kate Middleton.

Vezi cele mai reusite tinute ale lui Kate Middleton.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului