Pentru ea

#rochii #stil feminin #stilul gotic #machiaj gotic

Stilul gotic, noul trend al anului 2013

Stilul gotic este ultima tendinta pe care designerii vestimentari o exploateaza in acest sezon. Rochiile din dantela, cu imprimeuri florale si culorie dramatice, care sa te duca cu gandul la o eleganta misterioasa, plina de fantezie, sunt principalele caracteristici ale stilulului gotic, bine-cunoscut pentru opulenta si extravaganta sa.

Daca esti o femeie romantica, visatoare, dar in acelasi timp capricioasa, cu siguranta stilul gotic ti se potriveste perfect. Iata cateva tinute caracteristice acestui stil, care te vor ajuta sa iti creezi un look cu care vei atrage toate privirile:


1. Rochiile din dantela neagra

Dantela este unul dintre cele mai rafinate materiale, care iti da sentimentul de eleganta, asa cum se caracterizeaza si stilul gotic. Daca te pregatesti pentru un eveniment marcant, la care se pune mare pret pe tinuta, nu ezita sa alegi o rochie din dantela neagra, cu gulerul putin mai inalt si usor transparenta. Acesta iti va scoate in evidenta o senzualitate subtila si iti va pune in valoare si latura romantica, invaluita de mister.


2. Fustele creion cu talie inalta si dantela rosie

Aceasta tinuta este ideala pentru o femeie puternica, increzatoare in fortele proprii, care nu se teme sa isi expuna partea intunecata, fara a-si pierde insa feminitatea. Poti adauga acestei tinute o pereche de manusi si un machiaj mai extravagant. Este foarte important insa sa nu exagerezi. Deoarece este deja o tinuta destul de spectaculoasa, ar fi bine sa renunti la accesorii, precum pandantive sau bratari.


3. Rochiile din piele in nuante inchise

De asemenea, daca vrei sa adopti stilul gotic, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca nici rochiile din piele, mai ales cele in nuante de maro, care vor da impresia ca esti o fire puternica.


4. Pantofii cu imprimeu floral

Daca nu esti pasionata de dantela sau nu porti rochii te poti indrepta spre alte obiecte vestimentare cu accente gotice, precum pantofii cu imprimeuri florale.


5. Machiajul gotic

Poti apela si la machiajul gotic. Pentru a-ti crea un machiaj gotic, din trusa ta nu trebuie sa lipseasca rujurile in nuante de violet inchis, maro inchis sau chiar negru.



Sursa foto: courtesanmacabre.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare