Pentru ea

#stil de vedeta #cantareata #rihanna #outfit #tinuta #vestimentatie #moda #fashin #muzica #haine

Stil de vedeta: Rihanna

Rihanna este un cameleon din punct de vedere stilistic. A aparut timid in lumina reflectoarele in bustiera si baggy-pants. Insa, in timp ce undele FM zbarnaiau cu muzica ei, stilul vedetei s-a conturat, devenind astfel un adevarat icon in fashion. Combinand o eleganta rafinata cu un aer punk rebel, Rihanna si-a pus amprenta in lumea modei.

Haideti sa aruncam o privire in sifonierul divei si sa incercam sa cream un look a la Rihanna. Motto-ul dupa care ne vom ghida in aventura noastra vestimentara este urmatorul: cu cat parul devine mai scurt, cu atat garderoba este mai sofisticata.

Stilul classy-office. Combinatia dintre pulover, camasa cea alba si decolteul acela atat de adanc este mortala. Insa, de efect sunt unghiile in culoarea neonului si ochelarii retro. O alegere reusita pentru o alura de bussiness – woman.

Ca o adevarata clubbing girl, Rihanna nu uita sa adauge tinutei sale un strop din magia perioadei disco. Cu aceasta bluza ce poarta semnatura lui Matthew Williamson Spectrum, diva a adus vibratiile anilor 80 in studiourile MTV. Blugii skinny indigo si tocurile stilletto au completat armonios tinuta.

Combinand fusta mini cu model floral cu acel top de culoarea neonului accesorizat cu o geanta alba uriasa si bijuterii aurii, Rihanna aminteste un pic de perioada de dezmat a Madonnei.

Diva R&B stie ca are un corp de invidat si nu pridideste sa clateasca ochii fanilor cu formele sale de vis. De data aceasta, Rihanna poarta o superba rochie eleganta semnata Gucci. Verdele intunecat al rochiei ii scoate in evidenta ochii, in timp ce taietura acesteia ii subliniaza armonios formele.

Rihanna a pus intotdeauna pret pe accesoriile ce amintesc de stilul hip-hop punk: de la lanturi, la medalioane oversized, diva a socat intotdeauna prin extravaganta.

Accentele metalice sunt un alt punct de atractie al divei. Rochia mini semnata Dolce & Gabanna pe care a purtat-o la Brit Awards sublinieaza acest lucru. Insa nu putem spune ca ar fi ceva rau ci din contra. Optand pentru o singura nuanta, cea metalica, Rihanna a fost pur si simplu o aparitie superba pe covorul rosu.

Un alt reper important in stilul Rihannei sunt bustierele. Artista a creat in timp o adevarata pasiune pentru aceste articole vestimentare . Desi nu intotdeauna face alegerile cele mai potrivite in ceea ce priveste aceste topuri, in aceasta tinuta de zi a facut o combinatie reusita. Bustiera Wunderkind asortata cu blugii evazati semnati Grey Ant si plicul Kooba i-au dat artistei un aer scolaresc strengar.

In aceasta rochie galbena cu volane, frumoasa mulatra aduce cu printesa din ultimul film de animatie semnat Disney, „Printesa si broscoiul”.

 

Rihanna este de asemenea un trendsetter si in ceea ce priveste hair-style-ul. Schimbarile majore prin care a trecut parul ei de la lung si ondulat la scurt periuta au determinat multe femei sa incerce ceva nou, total diferit pentru un look mai fresh. 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului