Pentru ea

#sosete elegante #sosete copii #sosete sport #sosete

Sosete pentru picioare calde in sezonul rece. Afla ce se poarta toamna aceasta!

Sosetele moi si calduroase si dresurile devin, odata cu sosirea sezonului rece, cei mai buni aliati in lupta cu temperaturile scazute. De aceea, e bine sa iti completezi din timp colectia de sosete, pentru ca toamna sa nu te prinda in offsaid.

 

Simple, in culori vii sau cu imprimeuri, iata ce sosete nu trebuie sa lipseasca din garderoba barbatilor sau a femeilor in urmatoarele luni:

Sosete sport

Sosetele scurte, cele pana la jumatatea gambei sau cele trei sferturi sunt perfecte pentru practicarea sporturilor preferate. Alege sosete care au in compozitie un procent mare de bumbac (intre 70 si 100%), astfel incat sa eviti transpiratia picioarelor, atunci cand faci efort fizic.

Alege o pereche de sosete medicinale, create special pentru picioare sensibile si cu probleme de circulatie a sangelui, dar si cu manseta lejera, fara elastic, astfel incat sa permita circulatia sangelui.

La echipamentul sportiv poti asorta o pereche de sosete viu colorate, menite sa iti confere o stare de spirit pozitiva.

Ciserom, producator roman cu o traditie de 88 de ani in fabricarea sosetelor, iti propune o gama extrem de variata de sosete, potrivite pentru toate gusturile, dar si necesitatile.

In oferta acestui producator gasesti produse destinate sporturilor preferate de la talpici invizibili, la sosete scurte cu insertii de elastic menite sa sustina produsul pe picior (la alergare), la sosete tenis cu frote pe talpa (pentru absorbtia transpiratiei dar si atenuarea socurilor), pana la jambiere pentru fotbal si baschet sau mansete pentru tenis.

Sosete elegante

 La o tinuta business nu poti purta sosete cu imprimeu, ci trebuie sa alegi sosete din bumbac uni. Negru, gri inchis sau bej sunt nuantele cele mai recomandate in cazul barbatilor, insa trebuie tinut cont si de culoarea pantalonilor atunci cand alegi tipul de sosete.

Sosetele Ciserom elegante sunt realizate din cel mai bun bumbac gazat mercerizat cu luciu si rezistenta foarte bune, in culori medii, inchise sau deschise, iar in plus au calcaiul si varful intarite pentru a mari rezistenta la purtare.

Pentru zilele foarte reci e recomandat sa porti sosete din lana, poliamida si elastan, menite sa regleze temperatura picioarelor indiferent de cat de frig este afara.

Sosete si dresuri pentru copii

In sezonul rece ne dorim ca si cei mici sa aiba parte de un confort cat mai mare. Pe site-ul shop.ciserom.ro gasesti o multime de produse pentru copii si bebelusi.

Pentru fetite sunt recomandate sosetele din bumbac si poliamida, perfecte pentru garderoba de scoala in culori pastelate sau puternice, cu diverse teme in trend. Pentru pustii care se pregatesc de inceperea scolii, exista o multime de sosete cu imprimeuri vesele, care vor transforma acest articol vestimentar intr-o adevarata bucurie.

 

Ciorapi cu buline, cu dungi sau romburi, cu personaje din desene animate ori cu teme florale, toate intr-o explozie de culori vesele, sunt acum disponibile la un click distanta.

Pentru cei care cauta sosete 100% din bumbac pentru copii, Ciserom ofera o gama de sosete simple realizate din bumbac superior.

Nu au fost uitati nici cei mai mici, Ciserom are o oferta completa de sosete si dresuri pentru bebelusi.

Pentru toate sosetele si dresurile de copii si bebelusi, Ciserom a obtinut certificatul “Incredere in textile” care atesta folosirea materiilor prime de calitate superioara, inofensive pentru sanatatea pielii copiilor.

Ciserom produce sosete de 88 de ani

Cu peste 88 de ani de traditie in producerea de sosete si dresuri din bumbac, Ciserom vine in intampinarea clientilor cu cea mai buna oferta de pe piata. Toate produsele sunt fabricate in Romania, cu tehnologie de ultima generatie, astfel incat sa rezulte produse de calitate care sa le ofere clientilor satisfactia si confortul dorit.

Principalele atuuri ale brandului si produselor Ciserom sunt experienta, obtinuta prin traditia de 88 de ani, increderea in calitatea a materiei prime utilizate si a procedeelor de productie utilizate, confortul sosetelor datorat indemanarii cu care sunt realizate, si diversitatea de culori si modele disponibile permanent atat pe raftul magazinelor din toata tara cat si online pe shop.ciserom.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului