Pentru ea

#shopador #aplicatie mobil #cumparaturi online

Shopador - Afla de ce trebuie sa ai aceasta aplicatie pe telefonul tau

Din ce in ce mai multe femei aleg sa cumpere haine online. De ce? Fie din comoditate, fie pentru simplul fapt ca pot gasi mai repede produsele si pot compara preturile intre magazine mult mai usor. Totusi pentru o mare parte din femei, shoppingul online este o bataie de cap. De asemenea, multora li se pare riscant sa cumpere haine online, din diverse motive. Unul din cele mai importante motive ar fi faptul ca nu au incredere in magazinele pe care nu le cunosc.

Exista insa o aplicatie pe nume Shopador, care te poate ajuta foarte mult cu cumparaturile online de haine. Pe scurt, aceasta face doua lucruri pentru tine. In primul rand, iti recomanda magazine de incredere in functie de articolele vestimentare pe care le cauti, iar in al doilea rand, te anunta cand apar diferite promotii in magazinele importante din tara.

Sa presupunem ca doresti sa cumperi o rochie de seara. Poti intra in aplicatia Shopador, iar de la search sa dai click pe rochii de seara, iar aplicatia iti va afisa o lista cu magazinele care vand rochii de seara. Aceste magazine sunt verificate si de incredere. Vei vedea si o mica descriere despre aceste magazine, pentru a-ti face o mica idee despre magazin, inainte de a intra in el. Poti opta pentru a primi notificari push atunci cand apar campanii importante. Deasemenea, poti adauga magazinele preferate la favorite, pentru a reveni la ele mai tarziu.

Cele mai multe femei isi descarca aceasta aplicatie pentru faptul ca pot vedea stiri si noutati despre magazinele de imbracaminte. Pe pagina principala a acestei aplicatii, apar diferite anunturi importante. Aceste anunturi sunt fie despre reduceri, noutati sau diferite campanii promotionale atragatoare. Urmarind acest feed, vei cumpara haine la momentul potrivit, economisind bani.

Aplicatia Shopador o puteti descarca gratuit de pe App Store sau Google Play. Deci poate fi folosita pe iPhone, iPad si pe majoritatea telefoanelor Samsung, Htc, Sony etc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului