Pentru ea

#primavara #stil feminin #hermes # creator moda #senzualitate salbatica #Christophe Lemaire

Senzualitate salbatica de la Hermes pentru primavara 2014

Creatorul de moda Christophe Lemaire propune o colectie uimitoare pentru primavara 2014. Femeia, in noua viziune a casei de moda Hermes, este plina de o senzualitate salbatica, inspirata din lumea junglei. Astfel, noua colectie Hermes te conduce intr-o excursie la tropice si invaluie feminitatea in imprimeuri florale, precum nuferii gingantii, creand o lume inspirata din arta post-impresionista. Iata ce imagini surprinzatoare propune casa de moda Hermes pentru viitorul sezon:


1. Printurile florale capata o noua dimensiune

Femeia se confunda cu natura in primavara 2014, in viziunea Hermes. Printurile florale continua sa fie in tendinte si in 2014, insa ele capata dimensiuni mai dramatice si pun in valoare atat feminitatea, cat si independenta femeii.


2. Negrul, nemuritor

Tinutele monocrome ocupa un loc aparte in noua colectie Hermes. Eleganta negrului este de neegalat. Acesta este combinat cu camasi cu umeri tridimensionali si maneci bufante. De asemenea, fustele lungi, conice sunt cea mai nou aparitie pe podiumuri.


3. Liniile nedefinite

Tinutele cu linii nedefinite se mentin si ele in preferintele marilor designeri. Hermes le da insa o noua imagine surprinzatore, prin combinatia unor texturi subtile si fine cu unele puternice, precum pielea.


4. Materialele diafane

Fie ca esti o fire rebela sau una conservatoare, din garderoba ta, in primavara 2014, nu trebuie sa lipseasca tinutele diafane, din matase fina, care sa debordeze eleganta maxima.


5. Imprimeurile tribale

Pentru ca Hermes creeaza o lume a junglei, plina de exotism, din peisaj nu puteau lipsi imprimeurile tribale. Acestea pot fi abordate pentru intreaga tinuta, cat si ca insertii pentru un plus de efect si de eleganta.


6. Tinutele masculine

Limita intre masculinitate si feminitate se regaseste si in noua colectie Hermes, care propune sacouri cu croiala dreapta, clasica, si pantaloni evazati. Hermes imbraca femeia in tinute cu un puternic aer masculin si, totodata, extrem de elegant si rafinat.



Sursa foto: vogue.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare