Pentru ea

#flori #partener #mesaje #semnificatie

Semnificatia florilor. Ce mesaje ascund florile pe care ti le ofera partenerul

Daca partenerul iti ofera flori intr-o ocazie speciala, descopera sensul din spatele fiecarei plante, pentru ca partenerul tau poate vrea sa-ti spuna altceva, cu alte detalii.

Cunoaste limba si mesajul pe care il poarta florile si descopera daca sentimentele lui coincid cu florile pe care ti le ofera.

Trandafirii rosii

Reprezinta simbolul iubirii prin excelenta. Trandafirii rosii vorbesc despre pasiune, dorinta si iubire platonica foarte intense. De aceea, trandafirii se ofera, in principal, de Ziua Indragostitilor, cand un barbat curteaza o femeie, cand o cere in casatorie sau pur si simplu, cand te doreste.

Trandafirii albi

Acestia reprezinta dulceata, puritatea, romantismul, inocenta si fidelitatea. Este un cadou perfect pentru o propunere de casatorie sau pentru prima intalnire. De aceea, trandafirii albi sunt alegerea perfecta pentru decor la o nunta.

Floarea-soarelui

Daca iti ofera floarea-soarelui cu orice ocazie, acea persoana iti spune "esti soarele meu." Floarea-soarelui reprezinta puterea, forta si indeplinirea obiectivelor. Deci, daca esti o femeie cu convingeri, hotarata si lider, partenerul iti ofera florile potrivite.

Daliile

Daliile sunt oferite ca simbol al recunostintei. Cele roz, in principal, sunt un angajament de a face cealalta persoana fericita.

Hortensiile

Aceste flori au o parte buna si una mai putin placuta . Deoarece hortensia este o planta care creste in locuri umbroase si umede, este legata de singuratate. In zilel de azi, a inceput sa aiba conotatii spirituale. In Japonia sunt florile preferate pentru a decora gradinile si podul, aceste floi reprezintand calea catre paradis.

Orhideele

Inseamna senzualitate. Orhideea rosie reprezinta pasiunea si dorinta sexuala, cea galbena -  erotism, cea alba - puritate si cea roza - senzualitatea feminina.

Bujorii

Bujorii simbolizeaza timiditatea, sunt florile ideale pentru persoanele timide si vor sa spuna simplu "Te iubesc."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului