Pentru ea

#salopeta #salopeta denim #salopeta scurta #salopeta lunga

Salopeta, vedeta verii 2013: cum o porti cu stil

Salopeta a fost mult timp ridicata pe un piedestal, cu artisti precum Elvis Presley si David Bowie care au promovat-o intens in urma cu cateva decenii, dupa care a intrat pe nedrept intr-un con de umbra. In ultimele sezoane insa, designerii au readus-o acolo unde ii este locul, adica in tendinte. De la salopete din denim potrivite pentru lookurile sport-casual si salopete scurte pentru petreceri estivale pana la salopetele lungi, foarte elegante si sofisticate, vara aceasta merita sa iesi la plimbare cu vedeta sezonului.

Integreaz-o intr-o tinuta lejera de zi

Salopetele scurte din denim sunt geniale vara, intrucat te ajuta sa creezi diferite tinute chic fara prea mult efort. Poarta salopeta scurta din denim cu un tricou monocromatic sau unul cu imprimeu floral si esti gata sa faci senzatie oriunde mergi.

Alege o salopeta scurta dintr-un material usor

Salopetele scurte din materiale usoare, cu este sifonul, sunt foarte feminine si te ajuta sa obtii un look sexy de zi. Alege o salopeta intr-o nuanta puternica, care sa te puna si mai mult in valoare. O pereche de sandale cu toc inalt va completa perfect ansamblul vestimentar.


Fii sexy intr-o salopeta lunga, cu maneci

Salopetele sunt ideale pentru lookurile rafinate de seara, atat timp cat alegi modelul potrivit. Iti recomandam sa optezi pentru o salopeta lunga, cu maneci, eventual neagra, intrucat este mult mai usor de accesorizat. Si pentru ca tot vorbim despre accesorii, alege-le pe cele aurii, care atrag atentia si iti confera un aer sofisticat.

Poarta salopeta inclusiv la birou

Desi este potrivita in special pentru lookurile lejere de zi si pentru cele elegante de seara, salopeta poate fi purtata cu incredere si la serviciu. Atat timp cat nu este decoltata, nu are spatele gol si este lunga, indrazneste sa o porti la birou.

Accesoriile joaca un rol important intr-un astfel de outfit. Rezuma-te la o geanta colorata si o pereche de sandale cu toc inalt, iar daca vrei sa porti coliere si cercei, acestea ar trebui sa fie cat mai delicate, pentru a nu incarca prea mult tinuta.



Sursa foto: pinterest.com, flooks.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare