Pentru ea

#rochii ocazie #rochii de seara #rochii

Rochiile de seara, un tip de rochii de ocazie care pot sa te scoata din anonimat la orice eveniment

Daca la iesirile in oras sau la o intalnire, la birou tinutele pe care le putem purta sunt mai usor de gasit, de obtinut, pentru evenimentele speciale lucrurile stau un pic mai complicat.

Nu putem purta rochii de zi sau cele pentru birou la evenimente care au si o anumita eticheta, asa ca va trebui sa ne orientam spre rochii de ocazie, asa cum sunt si cele de la Elis Fashion, magazin online cu rochii de buna calitate, produse romanesti.

Rochia de seara este un tip de rochie de ocazie care se va potrivi de minune atunci cand am fost invitata la o seara de gala sau la o nunta cu pretentii. Spre deosebire de alte tipuri de rochii, cea de seara are o eleganta aparte, daca mai e si lunga cu atat mai bine, scoate in evidenta excelent trasaturile corpului feminin si gratia specifica reprezentantelor sexului frumos.

Rochiile de seara sunt de regula din materiale de calitate, din matase, voal, dantela, alte materiale care asigura pielii confort si iti permit sa te misti in voie chiar si pe ringul de dans. Ca sa fii sigura ca ai ales rochii de ocazie perfecte pentru fiecare ocazie trebuie sa fii atenta la croiul rochitei, el trebuie sa ascunda imperfectiunile si sa puna in valoare fix acele zone ale corpului care sunt cel mai bine definite.

Fara cute in zona taliei, fara cute la spate, rochiile de seara trebuie sa se muleze perfect pe silueta si sa iti si vina foarte bine, sa te simti tu insati in ele.

La capitolul culori, nu trebuie sa fim mereu in cautarea celebrelor rochii negre, care mai subtiaza din talie si ne ajuta sa parem mai slabe, putem sa incercam sa purtam si nuante diverse, culori mai indraznete chiar daca s-ar putea sa nu fie chiar o alegere „cuminte”.

Culorile trebuie alese obligatoriu in functie de nuantele tenului, ale parului, ale ochilor, dar si in functie de personalitate. Si evenimentul la care mergi conteaza, una este sa participi la botez, alta e sa mergi la un eveniment de gala.

Rochiile pentru botez pot sa fie si ceva mai indraznete, sa aiba diverse imprimeuri, doar sunteti in familie la botez, dar la evenimente de gala rochiile vor fi cat mai elegante si mai bine accesorizate pentru a face o impresie buna de fiecare data.

Mai conteaza si unde mergi, unde e locatia petrecerii, evenimentului, rochiile prea extravagante nu vor fi asa de apreciate atunci cand e vorba de un cocktail restrans. La Elis Fashion veti gasi la orice ora rochii de seara lungi, toate marimile sunt disponibile, produsele sunt fabricate in Romania din materiale de calitate superioara si se livreaza rapid oriunde in tara imediat dupa plasarea comenzilor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare