Pentru ea

#alegere rochii #stil feminin #garderoba #rochii

Rochiile care ar trebui sa se regaseasca in orice garderoba. Tu le ai?

Din garderoba oricarei femei nu trebuie sa lipseasca rochiile. Este important ca in fiecare garderoba se se regaseasca cateva modele de rochii care sa te salveze in orice situatie. Fie ca este vorba despre o petrecere neanuntata, o nunta, o iesire in oras sau o intalnire de afaceri.

 

Este important sa fii mereu pregatita pentru situatiile neprevazute pentru a putea arata mereu perfect. Iata care sunt cele cinci rochii pe care trebuie sa le ai in garderoba.

1. Little Black Dress

O rochie neagra, deasupra genunchiului sau imediat sub acesta, este de nelipsit din orice garderoba. Cu doar cateva accesorii ii poti da, cu usurinta, diferite intrebuintari. Este potrivit pentru o sala de bal, pentru o iesire in oras la ceas de seara sau pentru o petrecere corpoate sau chiar pentru o nunta. Accesorizeaz-o cu grija pentru fiecare eveniment in parte si vei obtine tinute ce par radical diferite.

2. Little White Dress

La polul opus se afla o rochie alba. Si aceasta trebuie sa se regaseasca pe lista de rochii scurte din garderoba ta. Desi nu este la fel de faimoasa precum Little Black Dress, o rochie alba, este la fel de versatila si clasica. In plus, bronzul va fi pus in evidenta foarte usor. Alege o tesatura de buna calitate si pastreaza un design destul de simplu. Poarta-o cu tocuri aurii, argintii sau nude si cu niste accesorii indraznete si tipatoare pentru a fi perfecta pentru o petrecere de seara, sau cu accesorii mai discrete pentru a fi potrivita pentru o intalnire de afaceri sau pentru o plimbare in parc.

3. Rochie eleganta, de seara

Cand vine vorba de alegerea unei rochii elegante de seara, poate fi tentant sa optezi pentru tinute stralucitoare, pe care nu le-ai purta niciodata in timpul zilei. Alege, in schimb, un model clasic, dar simplu, intr-o culoare neutra, care sa-ti puna toate atuurile in evidenta. Vei obtine mult mai multe avantaje. Foloseste accesorii pentru a schimba aspectul: Bolero, tocuri diferite, bijuterii. O tesatura pentru toate anotimpurile, cum ar fi matasea sau crep, este o alegere ideala.  

4. Rochie in linie A

Acest stil de rochie este magulitor pentru orice silueta, ascunzand toate defectele! Aceasta rochie poate fi purtata fara probleme atat iarna, daca este accesorizata cu cizme inalte si ciorapi grosi, dar si vara cu tocuri  sau chiar cu sandale.  

5. O rochie lunga, pana la podea

O rochie pana la podea, intr-o culoare uni sau cu un imprimeu elegant, trebuie sa se regaseasca in orice garderoba. Acest tip de rochie poate fi purtata cu usurinta seara, in cadrul unui eveniment important, fie ca este vorba despre o petrecere corporate sau despre o nunta ori un botez. De asemenea, o rochie intr-o culoare uni poate fi imbracata si in timpul zilei cu sandale fara toc si o geanta casual. O astfel de rochie iti pune in valoarea silueta si te va face sa pari mai inalta si mai subtire. 

De unde poti achizitiona rochii ieftine

Daca esti in cautarea unor rochii de nunta sau pentru alte evenimente, este important sa cauti cu atentie modelele favorite. Poti gasi rochii elegante ieftine, daca ai putina rabdare sa  faci alegeri prietenoase cu bugetul tau.

FOTO: pixabay.com, pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului