Pentru ea

#tendinte vara 2023 #tendinte primavara vara #stil feminin #rochii

Rochii usoare, naturale si elegante: tendintele propuse de designeri pentru sezonul primavara-vara 2023

Eleganta, libertatea si naturaletea sunt cele trei elemente pe care se bazeaza colectiile dedicate sezonului primavara-vara 2023, in materie de rochii. Te duc cu gandul la plajele insorite, la adirea usoara si placuta a vantului, la serile romantice, dar si la verile fierbinti in care nu iti doresti decat o tesatura fina, eleganta, care sa-ti mangaie pielea.

 

Noua colectie lansata de Noria Anis poarta numele „Bird of Paradise” si este inspirata de tabloul feeric cu plaje idilice cu granit roz, palmieri usor inclinati si nisip alb, ce contureaza vegetatia salbatica luxurianta a insulelor Seychelles.

„Colectia Bird of Paradise surprinde spiritul de vacanta si dorinta de a descoperi un loc nou care merge dincolo de destinatia fizica si starneste curiozitate de a vedea mai in profunzime. Mi-am imaginat o colectie care celebreaza natura pura, cu peisaje salbatice: padure tropicala de vanilie, scortisoara si palmieri rari Coco de Mer, golfuri pustii, nisip argintiu si apusuri spectaculoase”, explica Georgiana Rosca, Designer si Fondator, Noria Anis.

„Bird of Paradise” prezinta o paleta cromatica inspirata din nuantele de la apus din zona Oceanului Indian si de flora exotica a insulelor Seychelles. Astfel, piesele vestimentare sunt in nuante de rosu-corai, oranj, roz, galben dar si galben-lime.

Colectia reflecta ADN-ul brandului, prin atentia deosebita asupra calitatii materialelor si finisajelor, precum si prin estetica feminina, marcata de siluete atemporale.

Materialele propuse sunt intr-o pondere mare materiale naturale precum matase, in si vascoza. Voalul de matase diafan, texturile peliculizate sau satinate cu motive vegetale sunt menite sa evoce natura luxurianta, prezentata in culori luminoase.

Tinutele din aceasta colectie pot fi combinate si adaptate pentru a se potrivi diferitelor ocazii, fie ca vorbim despre o iesire in oras cu prietenele, cununii si garden parties, vacante si festivaluri, reflectand stilul personal al fiecareia. 

Vedetele acestei colectii sunt rochia si camasa din matase, kimono-ul, fusta croita pe bie si sacoul din in. Printre elementele de noutate se numara tinutele realizate din in peliculizat, o tesatura naturala ce ofera o nota de pretiozitate.

Lansarea colectiei Bird of Paradise a avut loc odata cu evenimentul organizat in cadrul  #AlistDesignersBoutique, din Bucuresti Mall, unde brandul Noria Anis va fi prezent pana la sfarsitul lunii Mai.

“Noria Anis este unul dintre brandurile pe care ne face placere sa-l avem alaturi de noi in proiectul special Alist Designers boutique. Faptul ca pune accept pe feminitatea clasica, pe croieli atemporale, pe materiale de calitate si pe un tip de eleganta pe care fiecare femeie o poate adapta stilului sau personal, au fost cateva dintre atributele care ne-au convins de aceasta colaborare. Va asteptam la boutique sa descoperiti piesele celei mai recente colectii“, a declarat Andreea Leta, Fashion Editor A List Magazine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare