Pentru ea

#rochii seducatoare #seri romantice #hollywood #rochii

Rochii seducatoare pentru seri de neuitat

Iti place sa fii mereu dichisita si aranjata si sa-ti impresionezi placut partenerul? Atunci trebuie sa fii in pas cu moda si sa alegi cele mai fruoase si mai seducatoare rochii, care te vor ajuta sa-l cuceresti definitiv. Inspiratie de Hollywood din anii ’60 in colectia Mystic, prezentata de o romanca la Couture Fashion Week, aceste rochii te vor fermeca pe loc.

Designerul de top Alexandra Popescu-York isi va lansa colectia de Primavara-Vara 2019, intitulata "Mystic", inspirata pe modelul creatiilor pe care le purtau modelele de la Hollywood in ani ’60. Evenimentul are loc pe 16 februarie, in cadrul celei de-a 29-a editii a prestigiosului eveniment de moda, Couture Fashion Week, care se va desfasura saptamana viitoare la New York. Acesta este al 11-lea sezon consectiv, in care creatoarea de moda de origine romana, stabilita la New York, participa la acest eveniment.

"Mystic" inseamna rochii seducatoare, pline de eleganta si feminitate, care, prin complexitatea si atentia designerului la detalii devin un real spectacol vestimentar. Fiecare tinuta releva instinctul innascut pentru culoare si compozitie al Alexandrei Popescu-York, care a mizat de aceasta data pe nuante de rosu, negru, albastru si coral (culoarea anului) cu irizatii sau aplicatii metalice si adapteaza extravaganta hollywoodiana, vremurilor de acum. Colectia "Mystic" reflecta personalitatea avantgardista a designerului stabilit de peste zece ani in New York.

"Hollywood is Glam. Am vrut sa readuc la viata tinutele pe care le purtau pe vremuri vedetele de la Hollywood, dar pe care astazi le rememoram doar prin prisma unor filme populare, precum Breakfast at Tiffany's si sa le dau un aer nonconformist. De la bun inceput am stiut ce am vrut cu Mystic: sa fie o colectie adresata femeilor cochete, care atunci cand participa la o Gala, sa se simta gratioase pe covorul rosu. Prin Mystic, am creat tinute care ofera incredere in propriile forte celor care le poarta", marturiseste designerul roman Alexandra Popescu-York.

Desi multi designeri se limiteaza in a crea haine, pe care le vand pe websiteuri sau in magazine fizice, Alexandra Popescu-York se avanta sa faca showuri de moda. Ea nu creeza rochii, ci concepte. Nu haine de un sezon ci trenduri, miscari, emotii.

Alexandra Popescu-York picteaza de la varsta de trei ani si a studiat desginul vestimentar si arta plastic la Universitatea de Arte din Bucuresti. Stabilita de peste zece ani in America, ea are un palmares impresionant de expozitii si show-uri de moda pe plan national si international.

Printre numeroasele recunoasteri care I s-au atribuit se numara si includerea in prezentarea Cei mai buni designeri al Couture Fashion Week primit in septembrie 2016 si includerea picturilor sale in Expozitia de arta la 70 de ani de aniversare a Natiunilor Unite in New York.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului