Pentru ea

#stil #rochii #rochii pentru banchet #rochii 2013 #rochii pentru banchet 2013

Rochii pentru banchet 2013: vezi ce se poarta anul viitor

Ca orice viitoare absolventa, stii ca trebuie sa-ti planifici din timp tinuta pentru cel mai important eveniment de la finalul unui ciclu scolar: banchetul. Fie ca alegi sa-ti cumperi direct din magazin outfitul festiv, fie alegi sa mergi la un croitor bun, te sfatuim sa incepi de pe acum demersurile in acest sens, mai ales ca stilistii au anuntat deja care sunt tendintele in materie de rochii pentru banchet 2013.

Se poarta rochiile lungi

In 2013, se poarta rochii pentru banchet lungi. Pana acum, se considera ca rochia lunga imbatraneste si nu este potrivita pentru o tanara absolventa. Stilistii sunt, insa, de alta parere. Ei spun ca rochia lunga este foarte indicata pentru un banchet, mai ales daca nu esti foarte increzatoare in corpul tau, ai probleme cu celulita sau ai picioare groase si scurte.



Foto: sellerfromchina.com

Rochii pentru banchet asimetrice

Incepe de pe acum goana dupa rochii pentru banchet. Anul viitor se vor purta rochiile asimetrice, mai scurte in fata si mai lungi in spate. In functie de preferinta, poti alege rochii pentru banchet cu bretele sau fara, ori poti cauta rochii marcate in talie cu o centura sau cu un strat de pietre stralucitoare.



Foto: talkaboutprom.com

Rochii pentru banchet baby-doll

Nu ezita sa cauti rochii pentru banchet baby-doll. In 2013, vor fi in voga, asa ca inainte sa te gandesti ca nu-ti avantajeaza silueta, probeaza-le! Rochiile mulate, care iti scot in evidenta toate imperfectiunile, sunt demodante si vulgare. Acum se pune accent pe feminitatea angelica, seducatoare, boema si romantica.

Iata un design foarte potrivit pentru rochii pentru banchet.



Foto: 2.bp.blogspot.com

Rochii pentru banchet cu aspect metalizat

Rochiile cu aspect metalizat, cu care vedetele de la Hollywood s-au afisat inca din primavara acestui an, vor fi in tendinte si in 2013. Daca vrei sa stralucesti si tu ca o diva de la Hollywood, cauta rochii pentru banchet cu aspect metalizat, din materiale fine la atingere.

Am ales acest model de rochie, pentru a-ti ilustra faptul ca anul viitor una dintre cele mai hot culori in materie de rochii pentru banchet va fi galbenul canar.



Foto: prom.about.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare