Pentru ea

#rochii office #tinute office #rochii

Rochii office sub 200 lei pe care le vei adora!

Ce iubesc femeile cel mai mult, in afara gentilor si pantofilor? Ati ghicit: rochiile! O femeie nu are niciodata prea multe rochii. Si suntem convinsi ca daca bugetul lunar ar fi nelimitat (ceea ce nu o sa se intample niciodata) numarul rochiilor nou-intrate in garderoba ar fi mai mare decat numarul zilelor dintr-o luna. Ce-i drept, avand in vedere cat de frumoase sunt rochiile din ziua de astazi, cu greu ne putem abtine sa nu le cumparam in numar cat mai mare. Fie ca vorbim despre rochii de zi, rochii office, rochii de seara, rochii de ocazie si asa mai departe, majoritatea sunt realizate cu mult bun-gust si sunt calitative.

Daca va place sa purtati rochii aproape zilnic, probabil sunteti in cautarea unora care sa poate fi accesorizate diferit astfel incat sa aveti impresia ca purtati o noua rochie de fiecare data. Printre cele mai costisitoare se numara si rochiile office. Ce-i drept, nu sunt la fel de scumpe ca o rochie de ocazie, insa daca vreti sa purtati exclusiv rochii cand mergeti la serviciu, va trebui sa va construiti garderoba incet, dar sigur.

Nu trebuie sa va bazati doar pe pret pentru a achizitiona o rochie calitativa. Sunt foarte multe rochii cu un pret accesibil, calitative si care arata bine. Cel mai important este sa va uitati la materialul rochiei, la cusaturi, la modul in care este croita. Probabil vi s-a intamplat si voua sa cumparati o rochie mai scumpa, fara sa acordati atentie detaliilor si dupa cateva purtari sa constatati ca s-a descusut ori s-a decolorat. Incercati pe cat posibil sa alegeti materiale naturale, iar daca totusi vreti o rochie din materiale sintetice, alegeti-le pe cele care sunt placute la atingere si care par rezistente. In cele ce urmeaza o sa va prezentam cateva rochii office de calitate sub 200 lei, pe care le veti adora si care o sa va demonstreze ca va puteti imbraca in tendinte respectand un buget impus de la inceput.

Rochia roz cu print floral maxi este ideala pentru vara aceasta ori pentru primavara viitoare. Este intr-o nuanta placuta de roz pastel si are un imprimeu floral deosebit. Materialul din care este realizata este stofa subtire, elastica si multumita acestuia, rochia se va aseza perfect pe corp. Are un croi drept si un decolteu rotund, discret. Pretul rochiei este de 159 lei.

Daca va plac nuantele de albastru, atunci o sa apreciati Rochia clos bleumarin cu print floral. Este una dintre rochiile care o sa va aduca bucurie din momentul in care o veti imbraca. Stiti ca unele piese vestimentare ne inveselesc chiar si zilele cele mai dificile. Albastrul este o culoare care calmeaza si stimuleaza creativitatea, asa ca o puteti purta in zilele aglomerate de la serviciu. Rochia costa 189 lei.

Modelul geometric este foarte apreciat in ultima perioada, indiferent daca vorbim despre rochii, bluze sau fuste. Asa ca va recomandam Rochie bleumarin cu model geometric, pentru a fi in tendinte chiar si la birou. Croiala rochiei este dreapta si este confectionata din stofa subtire. Pretul ei este de 159 lei.

Acestea au fost recomandarile noastre de rochii office sub 200 lei. Speram ca v-au placut si ca le veti alege pentru a va completa garderoba.

Sursa foto: trendland.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare