Pentru ea

#rochii dantela #colectii 2014 #designeri celebri #Rami Khadi #rochii printese #rochii tul #rochii organza

Rochii luxoase, ca ale printeselor din povesti, semnate de Rami Kadi

Rochii care te fac pur si simplu sa visezi. Doar asa stie sa creeze Rami Kadi, unul dintre cei mai apreciati creatori de moda Haute Couture. Tinutele sale reusesc mereu sa surprinda prin creativitate. Dovada, in modelele din ultima sa colectie!

 

Materiale si culori uimitoare



Rami Kadi este unul dintre acei designeri care reuseste sa transforme povestile in realitate, sa te poarte intr-o lume de basm prin intermediul paletei sale de culori, a broderiilor complicate si a detaliilor uimitoare din dantela.



Tul, crep de matase, Mikado, organza sau dantela au fost materialele care au ajutat designerul sa dea un sens viziunilor sale despre tendintele acestui sezon in materie de moda Haute Couture.



Pentru aceasta colectie, Rami a ales o paleta de culori pastelate, moi, mizand foarte mult pe roz stralucitor si pe auriu.



Nu lipsesc insa nici rochiile galbene, verzi, bleu, fuchsia sau de culoarea lavandei. Asadar, o gama larga de culori, in nuante foarte feminine.

Rochii voluminoase sau cu taieturi indraznete



Volumele dramatice si formele nu sunt ceva nou atunci cand vine vorba de rochiile create de Rami Kadi. Noile modele deschid viziuni spectaculoare, aducandu-l in centrul atentiei publicului, astfel incat designerul libanez ar putea concura cu siguranta cu nume grele din industria modei precum Elie Saab si Zuhair Murad.




Colectia "Frumoasa adormita" se concentreaza nu doar pe rochiile lungi si voluminoase, ci si pe cele scurte sau mulate, cu slituri adanci. Rochiile lui Rami au imprimeuri delicate, care se potrivesc pentru o multime de ocazii.



Chiar daca rochiile designerului libanez te duc cu gandul mai degraba la o lume a povestilor, ele au imprimata si o nota de modernism.



Ornamente grele, decupaje indraznete si crapaturi adanci, toate dau rochiilor din colectie un impuls in glamour si sexy, facandu-le arate cu adevarat potrivite pentru o viitoare regina.

Rochia de mireasa, un spectacol



Dar probabil ca punctul culminant al acestei colectii este rochia de mireasa de-a dreptul uimitoare. O rochie moderna, cu un decolteu inima si cu un corsaj brodat cu o multime de cristale si perle. Rochia de mireasa in viziunea lui Rhami are culoarea piersicii coapte, este delicata, senzuala, apetisanta.

Sursa foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare