Pentru ea

#trend #moda #vara #rochie #rochii

Rochii de vara in trend

Vara ne “forteaza” sa purtam haine cat mai putine, cat mai subtiri si cat mai vaporoase, iar aici ne vin in ajutor rochiile. Acestea au prins foarte bine in randul femeilor de toate varstele si se pare ca, mai nou, femeile incep sa isi umple sifonierele cu cat mai multe rochite subtiri, numai bune pentru zilele toride.

Ce ne sfatuiesc designerii? Vedeti imediat

Desi anul trecut rochiile cu buzunare erau la mare cautare, anul acesta nu se mai poarta, buzunarele fiind inlocuite de gentile mari, incapatoare si foarte accesorizate.

Croiala rochiilor trebuie sa fie una foarte feminina, copilareasca chiar. De asemenea, paleta de culori a acestei veri este destul de intinsa: galben electric, albastru aprins, roz, alb, verde si mov. Rochiile pot fi intr-o singura culoare, desi la mare cautare sunt imprimeurile de toate soiurile si modelele inflorate. Exploziile de culori sunt in mare voga si nu ar trebui sa ne sperie, ci sa ne incante.

Stilistii propun ca in aceasta vara sa purtam rochiile scurte si cele midi (neaparat deasupra genunchiului sau la nivelul acestuia, niciodata mai jos), pentru ca aceasta este lungimea care se poarta acum.

De asemenea, modelul preferat de designeri este babydoll , cu o croiala simpla si cu dragutele volanase . Acestea pot fi cu bretelute sau simple, dupa preferinte .

Sa nu uitam de marele avantaj pe care rochiile ne ofera: nu trebuie sa ne mai chinuim sa ne asortam bluzita cu fusta ori cu pantalonii. E suficient sa tragi pe tine o rochita , sa incalti niste pantofi draguti, sa iti iei o geanta mare.. cateva accesorii si esti gata de plecare.

Rochiile de seara

Acestea ar trebui sa fie lungi, pana in pamant, din materiale vaporoase si, in functie de cat de indreanete suntem, cat de cat transparente. Se poarta satinul si este indicat sa fie in culori lucioase: negru, gri metalizat.

Mai multe modele gasiti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului