Pentru ea

# tendinte rochii de vara # rochii de vara #rochii #starshiners

Rochii de vara in tendinte

Sexy ori cuminti, elegante sau casual, rochitele de vara asigura lejeritate, la un pret accesibil. Datorita materialelor din care sunt confectionate, rochiile purtate de femei in cel mai calduros anotimp al anului au si avantajul ca nu lasa cute nedorite.

Prezentate intr-o varietate care nu poate decat sa ne bucure, gasim modele de rochii de vara de zi, scurte sau lungi, ori potrivite pentru plimbare dupa asfintit, pe plaja, la malul marii sau la strand.

Tendintele 2015 arata ca nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba in aceasat vara rochiile lungi, monocrome (intr-o singura culoare), rochiile lungi cu broderii, rochii cu maneca trei sferturi (3/4). Pentru lejeritate maxima, dar si pentru o alura sexy vara asta te poti orienta catre rochie lunga cu crapaturi. E posibil sa ai deja o astfel de rochie in garderoba ta, dar daca nu, o poti comanda cu lejeritate online. Asoteaz-o la o pereche de sandale ce abunda in curele si-o sa te bucuri de priviri invidioase pe strada!

Rochiile largi, de tip camasa sunt cele mai noi ca si trend. Alegele-le pe cele cu imprimeu, pentru un plus de stil!

Tie ce rochii iti plac?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului