Pentru ea

#stil # rochii de ocazie #rochii nunta #rochii 2012 #rochii vara # tendinte rochii de ocazie

Rochii de ocazie vaporoase pentru nuntile de vara

Diafanele rochii de ocazie vaporoase sunt cu adevarat o binecuvantare in vreme de canicula, principalul dezavantaj al nuntilor de vara. Emotiile, temperaturile tropicale si nevoia de a arata impecabil nu iti permit sa porti rochii de ocazie prea mulate sau prea excentrice. Acum este momentul sa lasi materialele racoritoare si fluide si sa te puna in valoare.

In afara de faptul ca se potrivesc minunat nuntilor de vara, rochiile de ocazie vaporoase sunt suficient de discrete pentru a fi purtate si la alte ocazii mai putin pretentioase, precum o cina la restaurant pe timp de seara. Ti-am pregatit cateva modele de rochii de ocazie chic, minunate pentru a arata incredibil, chiar si in caldura coplesioare de vara.

1. Rochia asimetrica turcoaz

Prima varianta excelenta pentru rochii de ocazie vaporoase este rochia asimetrica turcoaz din voal, pe care o poti accesoriza cu o curea subtire maron si cu o pereche de sandale comode, foarte decupate. In primul rand, croiala asimetrica (in spate mai lunga si in spate mai lunga), este din nou foarte populara. Nuanta marina de albastru se inscrie si ea in randul tendintelor de top, iar confortul unui material care iti invaluie trupul lejer si lasa pielea sa respire este intocmai visul unei nunti de vara.

2. Rochia maxi roz

Dintre toate rochiile de ocazie ideale pentru nuntile de vara, rochiile maxi din materiale usoare, vaporoase, confera acea alura diafana si proaspata perfect compatibila cu atmosfera. Daca alegi un roz prafuit, respecti tendintele cromatice ale verii si intensifici totodata incarcatura feminina a tinutei.



Foto:nastygal.com, shopbop.com

3. Rochia retro cu dantela

Stilul retro este foarte popular in randul rochiilor de ocazie de anul acesta, motiv pentru care o rochie croita in stilul deceniilor trecute, cu aplicatii din dantela, va fi o optiune minunata pentru nuntile de vara din acest an.

4. Rochia cu animal print

Un tip mai "aerisit" si jovial de animal print este imprimeul cu pasarele, motiv extrem de modern pentru rochii de ocazie sau rochii casual, in egala masura.



Foto: zara.net, refinery29.com

5. Rochia mini roz-piersica

In fine, ce alegere mai inspirata in materie de rochii de ocazie pentru vara ai putea face decat o rochie mini vaporoasa, roz-piersica, cu pliuri discrete si o croiala lejera, diafana si foarte feminina?



Foto: net-a-porter
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare