Pentru ea

#rochii seara 2015 #rochii mireasa 2015 # rochii seara # pret redus #rochii mireasa #rochii

Rochii de mireasa si de seara in tendinte in 2015. Cumpara-le acum la pret redus!

Te pregatesti sa te mariti ori ai deja agenda incarcata de evenimente speciale la care trebuie sa participi in 2015? Nu este prea devreme sa arunci un ochi pe tendintele pe care le pregatesc designerii in materie de rochii de mireasa sau de seara. Magazinul Alice Design a aflat deja ce se poarta anul viitor la astfel de ocazii si nu doar ca iti pune la dispozitie colectiile anului 2015, dar ti le ofera deja la pret redus cu pana la 1500 de lei!

Rochiile de mireasa ale anului 2015: diafane si romantice!

Povestile frumoase, decorurile ca in basme si rochiile diafane creeaza cadrul perfect pentru nunta anului 2015. Nuantele nude si ivoire revin pe podiumurile de moda si marcheaza noile colectii.

Clasicul reinventat este conceptul pe care il vizeaza designerii pentru 2015 in materie de rochii de mireasa, iar Alice Design este magazinul care iti ofera posibilitatea de a achizitiona astfel de modele, prin intermediul colectiei de rochii de mireasa Passion 2015, la cele mai bune preturi.

Nici rochiile romantice, dar cu accente seducatoare, nu lipsesc din viziunea designerilor in 2015, care impletesc intr-un mod sublim si delicat dantela fina cu perlele sau cristalele in modele cu adevarat senzuale. Decolteul discret, spatele gol si aplicatiile delicate ofera accentul sexy care seduc instantaneu toate privirile.

Rochii de seara in tendinte pentru 2015: sexy si rapitoare!

Daca ai in plan un eveniment somptuos, al carui dress code impune o tinuta eleganta, iti recomandam sa arunci o privire pe colectia de rochii de seara Nuit 2015 oferita de Alice Design. Intreaga colectie reprezinta o "oglinda" a tendintelor care se vor purta anul viitor in materie de rochii de ocazie.

Catifeaua este un material nelipsit de pe podiumurile de moda care anunta tendintele anului 2015. Rochiile lungi, cambrate, cu spate gol sau decolteu seducator, "ascuns" de dantela, reprezinta unele dintre vedetele colectiilor.

Parada de nuante este, de departe, eclipsata de negrul misterios, a carui sobrietate este temperata de accente delicate oferite de dantela, cristale, pene sau alte accesorii seducatoare.

Nici culorile tari, indraznete, nu se sustrag tendintelor in anul 2015. Croiala lunga, lejera, cu crapatura sau trena scoate nuantele pastelate din anonimat si le ofera rafinamentul de care au nevoie la un eveniment somptuos.

Rosul ramane intotdeauna o optiune demna de luat in seama pentru rochia de seara, fiind culoarea pasiunii si a seductiei. Culoarea in sine ofera o eleganta desavarsita, dar atunci cand este adaugata in croieli lungi, vaporoase sau cambrate, cu sau fara decolteu, transforma orice femeie intr-o aparitie rapitoare.

Profita de reduceri de pana la 1500 de lei, doar la Alice Design!

Saptamana 24-30 noiembrie a fost desemnata "Black Week" pe Alice-design.ro! Reprezentantii magazinului invita toate femeile aflate in cautarea rochiei de mireasa sau de seara in showroomul din Bucuresti pentru a vedea cu ochii lor modelele ce se vor purta anul viitor in moda, dar si pentru a le achizitiona la preturi speciale.

Toate rochiile din colectiile de rochii de seara si de mireasa create in atelierul Alice Design vor avea reduceri cuprinse intre 300-1500 de lei! Fii cu un pas inaintea tendintelor!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului