Pentru ea

# rochie sacou #sacou #rochie

Rochia sacou, un trend ce continua si in 2021, iar Clessidra nu omite sa iti aduca variante in colectia disponibila

In 2021 purtam mult gri si galben, daca ne orientam cromatic dupa ceea ce a castigat titlul de culorile anului. Din punct de vedere al croiurilor si tipologiilor de articole vestimentare sunt in prim plan blanurile, pielea intoarsa, catifeaua, ca materiale vedeta, tinute sport casual, dar si eleganta definita de sacouri sau rochii. Rochiile la granita intre elegant si casual, cele de fuziune ce combina doua stiluri sunt si ele in continuare interesante. Iar daca mizati pe trenduri si noutati, magazinul online Clessidra vine, ca de fiecare data, cu optiuni care sa va inspire.

 

Rochia sacou - de ce sa ii spui da si cum sau cand sa o porti

Daca nu ai purtat niciodata pana acum o rochie sacou nu stii ce ai pierdut. Vorbim despre o rochie ce combina practic doua tipuri de croiuri, rochia si tiparul de sacou. Un doi in unu interesant, caci surprinde in partea de sus si te duce cu gandul la un stil sobru, insa iti rapeste privirea imediat dupa.

Rochia sacou are marele avantaj de a fi versatila. Vorbim despre posibilitatea de a purta o astfel de tinuta in contexte diferite, la un business lunch cand in spatele usilor va pregatiti sa va cunoasteti amical mai mult partenerii, dar la fel de bine poate fi o aparitie wow in serile in care grupul de fete decide sa iasa in oras. Poate fi purtata, in mod ideal, cu tocuri, feminine, stilettos, dar si cu platforme de ce nu, cizme inalte, peste genunchi sau cele tubulare. Depinde spre ce zona stilistica doresti sa duci acest look.

Rochii sacou la Clessidra

In colectiile vestimentare disponibile la clessidra.ro vei gasi variante diverse si de rochii sacou. Unele cu marime universala, ceea ce inseamna ca poti investi clever intr-o piesa vestimentara pe care o vei putea purta indiferent daca mai ai si fluctuatii de greutate. Desi exista varietate la capitolul modele, vei descoperi un punct comun reprezentat de decolteul de tip V. Pot fi accesorizate, exact ca la sacouri, cu nasturi in doua randuri, aurii, un plus de accent la zona taliei. Unele au, in schimb, cordon in talie.

Cromatic vorbind ai de unde alege. Iar daca ti se pare o idee buna, o astfel de rochie o poti adapta pentru sezonul cald de asemenea. Ai optiunea celei fara maneci si cu spatele gol.

Clessidra a fost  mereu un reper pentru fashionistele ce isi cauta solutii vestimentare in raport optim de calitate si pret. Pentru o rochie tip sacou ajung sa scoata din buzunar putin peste 100 de lei. Pot alege printul floral pentru o rochie romance lover, una red intense pentru serile in care isi doresc sa puna accent pe feminitatea lor debordata sau pot alege ceva mai simplu si mai sobru, pentru a scoate mai mult in evidenta croiul. Oricum ar fi, clessidra.ro are optiuni.

Comanda online! Este mai simplu si mai rapid si te poti bucura in scurt timp de rochia preferata.

Contact:

contact@clessidra.ro

Telefonic, Luni - Vineri, intre 09.00 - 16.00

0730.612.141 / 0752.094.324

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului