Pentru ea

#stil #rochii #stil feminin #rochie argintie #accesorizare rochii

Rochia argintie: cum o accesorizezi

Rochia argintie este o optiune excelenta pentru o seara in oras speciala, mai ales atunci cand te-ai plictisit de clasica rochie neagra . In plus, sezonul acesta este in tendinte si te ajuta sa atragi toate privirile din jur, prin eleganta si rafinament. Atentie insa cum o accesorizezi, intrucat aceasta nuanta pretioasa isi pierde valoarea estetica daca o asortezi cu elemente gresite.

Contrar conceptiei populare, rochia argintie poate fi completata de multe alte culori complementare in afara de negru. Gandeste in afara cliseelor si afla cum poti sa accesorizezi corect o astfel de aparitie deosebita.

1. Argintiul si negrul

Cea mai sigura cale de a purta o rochie argintie este sa o combini cu accesorii negre: pantofi , bijuterii si geanta-plic. Aceasta alaturare nu va fi sub nicio forma una monotona, ci dimpotriva: sparge tiparul clasic alb-negru, care exprima o sobrietate de care vrei sa scapi din cand in cand.

Atentie si la compatibilitatea materialelor pe care le asortezi: daca rochia ta are paiete stralucitoare, o pereche de pantofi din piele mata si un plic asemanator vor crea o nota discordanta inestetica.

2. Argintiul si albastrul

Argintiul si albastrul sunt doua tonuri reci, care realizeaza o combinatie cromatica placuta atunci cand sunt purtate impreuna. Intampina miezul noptii cu pantofi albastri colbalt si colier din safire sau inel supradimensionat in aceeasi culoare.

Albastrul accentueaza culoarea argintului prin evidentierea notelor sale stralucitoare, ca de gheata.

3. Argintiul si nuantele pietrelor pretioase

Infrumuseteaza-ti argintiul cu accesorii in nuantele pietrelor pretioase, precum ametistul, smaraldul si rubinul. Poarta pantofi purpurii cu cercei in culoarea seducatoare a ametistului sau opteaza pentru sandale verzi si colier gros cu smaralde.

4. Argintiul si tinuta monocromatica

O alta varianta reusita este sa adaugi accesorii metalice tinutei tale: poarta pantofi in nuanta argintului, cercei din aur alb sau care imita diamantul transparent si alege o geanta-plic purpurie, pentru o pata de culoare.

5. Argintiul si accesoriile transparente

O ultima optiune viabila este sa plasezi accesoriile intr-un con de umbra si sa lasi rochia sa "fure" toata atentia: pantofi albi sau transparenti, bijuterii translucide si parul strans intr-un coc elegant.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare