Pentru ea

#ingrijire par #crema de protectie solara #manichiura #frumusete

Rezolutii de frumusete pe care trebuie sa le indeplinesti in 2014

Pe langa cariera si familie, inainte de anul 2014 trebuie sa iti propui anumite lucruri si in ceea ce priveste ingrijirea si frumusetea ta, deoarece buna ta dispozitie si pofta de viata vin si din felul in care te simti si arati. Iata cateva rezolutii de frumusete de care trebuie sa tii cont in anul 2014.

1. Rujul rosu

Propune-ti in primul rand ca anul viitor sa porti cat mai des rujul rosu. Pe langa faptul ca este o culoare extrem de senzuala, in China, de exemplu, rosul simbolizeaza sanatate, bogatie si noroc. Asadar, in 2014 cauta sa fii cat mai indrazneata si accepta provocarile.

2. Ai grija de parul tau

O femeie se simte frumoasa si plina de incredere doar in momentul in care are un par superb, plin de stralucire. Astfel, una dintre rezolutiile anului 2014 ar fi aceea de a avea mai multa grija de parul tau. Cea mai buna ingrijire vine de la interior, asadar, o alimentatie sanatoasa este esentiala pentru un par superb. De asemenea, ai grija si la modul de ingrijire.

3. Adopta o manichiura simpla

Simplitatea este principala caracteristica a anului 2014 in ceea ce priveste frumusetea. Uita de unghiile extrem de incarcate si pentru anul viitor adopta o manichiura cat mai simpla, insa in culori dramatice si vibrante.

4. Bea cat mai multa apa

Daca vrei sa ai o piele perfecta, apa este cel mai bun remediu. Incearca asadar ca anul viitor sa te hidratezi cat mai bine si consuma cel putin opt pahare de apa pe zi. Acestea te vor ajuta sa ai o piele catifelata si plina de suplete si vitalitate.

5. Protejeaza-ti pielea

Unul dintre cele mai importante lucruri de care are nevoie pielea este protectia. Propune-ti ca anul viitor sa nu uiti niciodata sa folosesti o crema cu factor de protectie de fiecare data cand iesi din casa. Aceasta etapa este esentiala pentru sanatatea pielii tale, insa, de cele mai multe ori, o omitem.

6. Urmeaza o cura de detoxifiere

Propune-ti ca la fiecare inceput de an sa urmezi o cura de detoxifiere. Elimina din dieta ta, cel putin cateva saptamani, cafeaua, tigarile, sucul acidulat sau orice alte produse nocive pentru sanatatea si frumusetea ta.

Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare