Pentru ea

#toc rupt #sfaturi de stil #tinuta birou

Remedii rapide de stil cand esti la birou

Masura in care cateva remedii rapide de stil pastrate la birou iti pot salva reputatia in situatii-limita este deseori subestimata. Chiar daca iti petreci cel mai mult timp plecata de la domiciliu, cele mai importante obiecte de ingrijire personala raman acasa, departe de tine in caz de necesitate. Iata ce ar fi recomandat sa iei cu tine la serviciu, pentru cazurile de maxima urgenta.

Catastrofele de stil sunt iminente, oricat de bine protejata te-ai simti atunci cand iesi pe usa. Accidentele, petele, lacrimile si planurile de ultima ora fac parte din realitate, de aceea ai nevoie de o rezerva de remedii rapide pentru fiecare surpriza a vietii.

1 Tocuri rupte, picioare obosite

Un plan de remediere a incidentelor care implica tocuri rupte sau picioare obosite si dureroase va fi o dulce alinare in caz de necesitate. Asadar, ascunde intr-un dulap la birou o pereche de sosete fine, din bumbac, care sa iti protejeze pielea iritata si sa te relaxeze.

O pereche de balerini chic, cu care sa poti fi vazuta in public, sunt usor de depozitat si pot inlocui imediat pantofii-cui care te-au tradat in goana spre serviciu.

2 Petele surpriza

Camasile tale elegante vor fi compromise in cazul in care o pata-surpriza isi face aparitia oriunde va fi vizibila: prin urmare, tine la indemna o cutie de apa tonica (functioneaza perfect la indepartarea murdariei de pe tesaturi) si un baton care inlatura petele instant. In ultima instanta, poti folosi o esarfa-camuflaj, daca interventia curatarii in forta nu da roade.


3 Trei elemente cheie

3 elemente de baza nu trebuie sa iti lipseasca din arsenalul de urgenta: o pereche de dresuri de rezerva, o rola pentru indepartarea scamelor si cateva ace de siguranta, care sa te scoata din incurcatura.


4 Cardiganul de rezerva

Niciodata nu stii cand te ia prin surprindere o ploaie rece, chiar si in timpul verii. De aceea, iti vei regasi confortul cu ajutorul unui cardigan calduros, care te asteapta la birou in fiecare zi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare