Pentru ea

#stil #rochii #rochii vedete # premiile emmy 2012 #rochii emmy 2012 #tinute emmy 2012

Premiile Emmy 2012: cele mai chic rochii ale vedetelor

Sfarsitul de saptamana a fost marcat, la Los Angeles, de Gala Premiilor Emmy 2012. In spatele premierii excelentei programelor de televiziune americane, se afla prilejul vedetelor de a se afisa in cele mai chic rochii achizitionate de la casele de moda celebre.

In mod sigur, frumoasele de la Hollywood au facut o pasiune pentru nuantele marine, in special tonuri diferite de albastru, turcoaz si verde. Pe alocuri, s-au putut observa si alte nuante optimiste, vii sau foarte feminine. Iata care au fost cele mai frumoase rochii de la Premiile Emmy 2012!

1. Sofia Vergara

Cu un look desavarsit de sirena si mandra de formele ei specific latine, Sofia Vergara a dat lovitura cu rochia ei senzuala, semnata Zuhair Murat. Materialul turcoaz a stralucit si mai mult prin textura metalizata a materialului, iar bretelele si trena nu pot decat sa ne lase muti de uimire si admiratie.

2. Hayden Panettiere

O alta aparitie surprinzatoare si laudata la gala ii apartine lui Hayden Panettiere. Rochia in stil indian, semnata de Machesa, se anunta a fi un viitor trend puternic al primaverii 2013.



Foto: harpersbazaar.com

3. Julianne Hough

O alta iubitoare a stilului "sirena" a fost actrita Julianne Hough, care a purtat o superba creatie George Hobeika, in tonuri de bleu si auriu deschis.

4. Heidi Klum

O alta senzatie a Premiilor Emmy 2012 a fost manechinul Heidi Klum, care a facut ravagii intr-o rochie "spuma marii", semnata Alexandre Vauthier, cu fusta maxi din voal transparent si decolteu adanc, in forma de "V". Pur si simplu impecabila!



Foto: harpersbazaar.com

5. Michelle Dockery

Albastrul colbalt este una dintre tendintele de top in aceasta toamna, motiv pentru care actrita Michelle Dockery a optat pentru o superba rochie Louis Vuitton, dn material metalizat, foarte eleganta si pretioasa.

6. Claire Danes

Mai feminina si mai diafana, Claire Danes a purtat o rochie semnata Lanvin, din voal galben canar, fara bretele.



Foto: harpersbazaar.com

7. Edie Falco

Trupul atletic detinut de Edie Falco a fost pus pe deplin in valoare de rochia in blocuri de culori semnata de Stella McCartney, in tonuri de bleumarin, crem si alb.



Foto: harpersbazaar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare