Pentru ea

# garderoba primavara #garderoba #primavara

Pregateste-ti garderoba de primavara din timp cu cele mai frumoase si practice jachete

Primavara este pregatita sa ne surprinda in orice moment, iar entuziasmul inceputului acestui anotimp nu poate fi celebrat altfel decat cu o sesiune de cumparaturi! Usor, usor vom incepe sa aducem din nou la lumina piesele vestimentare destinate acestei perioade, insa stim nevoia oricarei femei de a adauga cel putin o jacheta noua in garderoba de primavara existenta.

 

Primavara aduce promisiunea unor zile insorite, dar este si una dintre cele mai temperamentale si imprevizibile perioade ale anului in ceea ce priveste vremea. Cunosti acele momente cand esti cu adevarat confuza daca afara este cald, frig, ploua sau este vant? Te poti astepta ca toate aceste fenomene naturale sa se intample pe parcursul unei zile, iar cea mai dificila intrebare la care trebuie sa gasesti raspuns este: cu ce ma imbrac?

Cel mai important este sa detii o selectie de jachete de primavara care sa te salveze in aceste zile pline de incertitudine. Indiferent de temperaturile pe care primavara le rezerva, o jacheta de calitate si cu grosimea potrivita iti va oferi intotdeauna confortul necesar. Daca nu stii de unde sa achizitionezi modele frumoase, din materiale confortabile, iti recomandam jachete dama de pe trendland.ro. Iti prezentam mai jos cateva variante care iti vor face primavara mai placuta:

1. O jacheta neagra trebuie sa fie nelipsita din orice garderoba. In primul rand datorita versatilitatii ei. O poti asorta cu orice alte culori si o poti integra in orice tinuta de zi cu zi. Modelul de mai jos dispune si de un elastic pentru reglaj la spate, astfel ca se poate ajusta in functie de corpul tau sau de grosimea hainelor pe care le vei purta pe sub aceasta. De asemenea, gluga este detasabila, astfel vei putea renunta la ea atunci cand nu este necesara sau pur si simplu vrei sa oferi alt aspect tinutei tale. Grosimea este de asemenea potrivita pentru aceasta perioada.

2. Daca esti adepta nuantelor deschise si neutre atunci modelul de mai jos este perfect pentru tine. Este o geaca extrem de confortabila, fiind confectionata din fas, matlasata si captusita. Un model simplu, dar extrem de practic si adaptabil tinutelor tale casual sau sport. Croiala fina, gulerul tunica si grosimea perfecta o fac cu adevarat o haina de primavara ideala.

3. Zilele la birou au nevoie de cele mai multe ori de o tinuta office perfecta. Astfel garderoba ta trebuie sa aiba in dotare si o jacheta tip sacou care sa completeze si sa se asorteze impecabil cu celelalte piese. O poti integra si intr-o tinuta de seara, alaturi de o rochie neagra eleganta. Orice doamna cu activitati variate cunoaste necesitatea unei astfel de piese vestimentare. Este realizata din stofa de calitate iar insertiile de organza cu elemente aurii ii confera un aspect rafinat.

4. Daca vrei in garderoba ta de primavara si o piesa vestimentara mai aparte, poti opta pentru un poncho tricotat cu model in carouri. Croiala este lejera iar materialul extrem de placut. Il poti purta in combinatie cu o helanca atunci cand temperaturile sunt mai scazute sau cu un top clasic cu maneca scurta in zilele insorite.

In functie de stilul tau personal, ai la dispozitie o multime de jachete pe care le poti alege pentru a-ti completa garderoba. Important este ca acestea sa-ti confere confortul de care ai nevoie pe parcursul zilei.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare