Pentru ea

#stil #ponturi vestimentare # subtiere talie # ponturi ascundere burta

Ponturi vestimentare pentru ascunderea burticii

Ascunderea burticii este, cel mai probabil, grija principala a oricarei femei preocupate de imaginea sa. Din fericire, o serie de ponturi vestimentare pot fi extrem de utile in acest demers, pentru crearea unei iluzii de abdomen perfect.

Proeminenta burticii poate sa strice farmecul oricarei aparitii feminine, de aceea strategiile vestimentare de a ascunde abdomenul rotunjor sunt intotdeauna salvatoare. Iata cateva ponturi utile pentru camuflarea burticii!

1. Suprapunerea topurilor

Problema topurilor care se muleaza pe forme este aceea ca atrag atentia asupra zonelor mai pline ale trupului, asa cum este burtica. Poarta maiourile din licra cu un alt maiou dedesubt, pentru comprimarea colaceilor si un aspect perfect liniar al abdomenului.

2. Talia inalta

Pantalonii si fustele cu talie inalta sunt intotdeauna de preferat daca ai o burtica proeminenta. Talia inalta aplatizeaza si atrage atentia asupra curburii taliei, cea mai ingusta parte a trunchiului.



Foto: timeinc.net

3. Masura potrivita

Nu alege niciodata bluze largi, in forma de clopot, deoarece te vor face sa pari si mai rotunda in talie. Cand mergi la cumparaturi, alege doar acele haine care iti vin bine, nu mai mici si cu siguranta nici mai mari. Orice masura in plus sau in minus va accentua de fapt ceea ce vrei sa ascunzi.

4. Bluzele introduse in pantaloni

Daca ai burtica, nu purta bluze introduse in pantaloni sau fuste. Chiar daca poate o camasa se cere purtata astfel, evita sa combini piesele astfel incat linia orizontala sa fie foarte vizibila. Mai dregraba alege bluze care sa depaseasca linia curelei sau chiar pe cea a coapselor.



Foto: more.com, chictopia.com

5. Jachetele mini

Incerca sa porti jachete care sa nu acopere mai mult de linia taliei, deoarece o lungime mai mare creeaza o iluzie de amplitudine.



Foto: 4.bp.blogspot.com

6. Lenjeria intima

O alta eroare vestimentara a femeilor cu abdomen generos este aceea ca nu poarta lenjerie intima potrivita. Evita modelele de tip bikini si masura prea mica a acestora, care se afunda in colacei si iti scot in prim-plan defectele.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare