Pentru ea

# lenjerie de noapte #lenjerie

Poate fi lenjeria de noapte confortabila cadoul perfect?

Imbracamintea de noapte confortabila nu este cautata doar de femei. Ar fi o idee buna sa uitam acest stereotip si sa realizam ca ambele sexe tanjesc la fel de mult dupa confort si comoditate. Asadar, daca esti intr-o relatie de mult timp si deja nu mai ai idei de cadouri pentru partenerul tau, s-ar putea sa-ti fi oferit un sfat interesant. O lenjerie de noapte frumoasa si confortabila iti poate face iubitul sau iubita ta foarte fericita si poate fi un cadou practic si foarte placut. Lenjeria intima si de noapte moderna ofera exact acest lucru - nu se concentreaza "doar" pe confort si comoditate, ci se adapteaza vremurilor si urmeaza cele mai recente tendinte ale modei.

Bineinteles, acesta nu este un ghid unic pentru cadoul ideal, deoarece fiecare prefera ceva diferit. Exista persoane care doresc in mod explicit sa isi cumpere si sa isi aleaga singure lenjeria intima sau de noapte si nu ar putea accepta ca altcineva sa le cumpere un astfel de obiect intim. Pe de alta parte, atata timp cat simti ca partenerul tau este de acord cu asta si ii cunosti preferintele, alege cu incredere.

Pentru inceput, trebuie sa intelegem inca o data ce inseamna lenjeria intima si lenjeria de noapte in 2022. Desigur, confortul si sanatatea sunt pe primul loc, ceea ce inseamna ca trebuie sa ne asiguram ca lenjeria nu provoaca sau agraveaza alergii sau reactii cutanate. Dar, pe langa confort, in prim-plan se afla si latura estetica si urmarea tendintelor modei. Acesta este un lucru pe care cu siguranta nu ar trebui sa il uitati atunci cand mergeti sa cumparati un astfel de cadou. 

Sa ilustram acest lucru cu exemple concrete. De exemplu, pijamalele pentru femei au capatat acum o cu totul alta dimensiune. Exista pijamale de dama confortabile din bumbac, modele de maternitate pentru femeile care asteapta un copil, precum si pantaloni scurti si pijamale cu maneca scurta pentru vara. Bineinteles, oferim si pijamale atractive din satin care vor impresiona prin aspectul lor. Din nou, insa, depinde de gusturi; nu spunem ca astfel de pijamale trebuie sa placa automat tuturor femeilor. Totusi, daca iubita ta prefera pijamalele mai mult decat camasile de noapte, aceasta este o sugestie utila de cadou. 

Continuam acum si cu sfaturi pentru doamnele care se gandesc la un cadou similar pentru partenerii lor. Un sfat bun sunt boxerii, care astazi sunt, de asemenea, ceva diferit fata de cum erau in trecut. Acest lucru se datoreaza faptului ca ofera o potrivire confortabila, modelele au chiloti cu forma anatomica si sunt cusute din materiale de calitate, ceea ce inseamna ca nu irita pielea. Chiar si in cazul boxerilor, puteti alege intre boxeri sport, din bumbac, bambus sau erotici. Boxerii imprimati sunt foarte populari si pot reprezenta un cadou special.

Daca nu indraznesti sau nu vrei sa alegi boxeri pentru partenerul tau, poti opta pentru ceva mai "clasic" si mai usor de ales. Ne referim la o pereche de pijamale de barbati, la alegerea carora trebuie doar sa stiti marimea hainelor pe care le poarta partenerul dumneavoastra. In cazul pijamalelor pentru barbati, se aplica aceleasi reguli ca si in cazul pijamalelor pentru femei. De asemenea, in designul lor intra deja noi tendinte, care merg mana in mana cu confortul si comoditatea. Si pentru barbati este important sa aiba parte de un somn bun si de relaxare. 

Asa ca, daca esti in cautarea unui cadou si esti inca in impas, speram ca ti-am fost de ajutor. Imbracamintea de noapte confortabila atat pentru femei, cat si pentru barbati, este o sugestie de cadou care poate aduce multa bucurie.

FOTO: astratex.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare