Pentru ea

#imprimeu #denim #top #sandale #rochie #vara #toamna #haine

Poarta hainele de vara chiar si toamna

Venirea toamnei este pentru foarte multe femei o grija in plus: innoirea garderobei. Numai la ideea ca hainele pe care le-am cumparat toamna trecuta nu ne mai plac ne cam „ia cu frisoane”, dar cand ne gandim la cati bani trebuie investiti in aceasta aparenta mica problema...

 

Ca sa scapam de o parte din griji, iata o solutie foarte interesanta: asorteaza-ti hainele de vara si hainele de toamna pentru a iesi in castig. Ce ai de facut? Citeste mai departe si vezi ce produs vestimentar din “arsenalul” pentru zilele toride se potriveste garderobei pentru acelea ploioase ale toamnei.

Rochia cu imprimeu, atat de adorata de tine, o poti purta la toamna cu dresuri groase, jacheta tricotata (cu sau fara cordon) ori un pulover gros si botine. De asemenea, o astfel de rochie se poate purta, spre exemplu, cu o pereche de cizme inalte , din piele intoarsa. Daca te simti intr-un “moment” vintage, poti purta o jacheta de jeans prespalata si o geanta mica pe umar .

Daca modelul rochiei iti permite, o poti purta peste o camasa eleganta, intr-o singura culoare (pentru ca nu vei dori sa arati ca un curcubeu, amestecand doua obiecte vestimentare cu imprimeuri).

Tricoul cu bretelute (uni sau cu imprimeuri) care incanta privirile celor din jur, poate fi purtat peste o camasa simpla, fara volane sau funde. Evident, camasa trebuie sa fie alba in cazul in care tricoul este colorat sau orice alta culoare (care sa se potriveasca) daca acesta este uni.

 

 

Fusta in valuri care ti-a fost de mare ajutor de-a lungul veri, o poti purta la toamna cu o camasa cu maneci lungi, cu un dres gros, botine ori cizme inalte. De asemenea, peste camasa poti purta un trench ori un sacou cu cordon in talie.

Pantalonii scurti, de blugi mai ales, pot fi purtati peste un dres cu imprimeuri dragute si pot fi asortatati cu o camasa simpla (bagata in pantaloni ori lasata afara) si o curea pe talie. In picioare poti lua pantofi ori botine cu toc.

Fusta din denim este perfecta atat pentru o zi calduroasa de vara, cat si pentru una ploioasa de toamna, dar numai daca stii cum sa o porti. Asa ca nu o impacheta in lucrurile de vara, ci cumpara-ti un dres gros negru ori mov inchis, imbraca o camasa neagra, incalta o pereche de ciocate din piele intoarsa si vei arata perfect.

 

Fusta scurta care acum este perfect asortata cu sandale fara toc (tip gladiator), o poti purta la toamna cu un pulover crosetat, pantofi cu toc sau cizme inalte si dres gros.

 

 

Sandalele cu toc gros si bareta, pe care acum le porti .. cam la orice, le poti purta la toamna cu un dres gros, cu motive florale, la o fusta scurta, trei sferturi, la fusta ampla, in valuri ori la pantaloni deasupra genunchiului.

 

 

Bluzele si rochiile decoltate nu trebuie sa ramana nici ele intr-un colt al sifonierului. Nu se stie niciodata la ce eveniment esti invitata si trebuie sa le etalezi. Nu te gandi ca iti va fi frig – un trench iti va fi de mare ajutor.

Iata cum nu trebuie sa iti mai faci griji ca vei avea prea putine haine pentru inceputul sezonului rece. Investitia din aceasta vara, nu a fost de prisos. Nu uita sa iti cumperi o umbrela care sa iti lumineze zilele si care sa se asorteze cu tinutele tale.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare