Pentru ea

#tocuri #pantofi #stil feminin

Pe tocuri, fii gata, start! Descopera pantofii care dau dependenta primavara aceasta

Nu stim despre tine, dar noi abia asteptam sa vina caldura blanda a primaverii pentru a scapa de incaltamintea terna de iarna si a face loc acelor pantofi cu toc de care ne-am indragostit iremediabil. Atentie, sunt pantofi care dau dependenta! A se purta zilnic, cu atitudine si stil.

Avem pentru dvs. cateva sugestii pentru a va completa garderoba in pas cu ultimele tendinte in materie de pantofi din piele 100% naturala.

Pantofi cu toc block

Primavara inspira energie si o stare de spirit excelenta, iar o pereche de pantofi cu toc iti poate oferi in plus mai multa incredere in tine si un boost de feminitate. De aceea, suntem sigure ca pantofii cu toc block vor deveni cea mai placuta obsesie. Cu un design minimalist, completat de un toc gros, confortabil si cu pattern-uri cool, acesti pantofi din piele vor fi preferatii tai pentru tinutele de birou sau pentru ocazii speciale. Un exemplu pentru pantofi cu toc block poate fi Pantofi de dama din piele cu toc Amaranth.

Pantofi flower power

Odata cu debutul sezonului cald, avem ocazia de a ne revigora garderoba si a aduce un strop de prospetime look-urilor cotidiene. Culorile si mai ales imprimeurile colorate vor fi intotdeauna un simbol al reinnoirii, asa ca primavara aceasta vom fi dependente de pantofii cu imprimeu floral, in toate variantele lor.

Fie ca alegi un print floral monocromatic si subtil, fie ca alegi imprimeuri cu flori mari sau, dimpotriva, marunte, vei iesi in evidenta negresit. Pentru tinutele casual, poti comanda pantofi cu talpa joasa, pentru tinutele office poti comanda pantofi cu toc inalt si semigros, iar pentru cele de seara poti alege fabulosii pantofi cu toc stiletto. Recomandarea stilistilor pentru pantofi flower power o reprezinta Pantofi stiletto de dama din piele Emetis.

Pantofi cu varf statement

Pantofii sunt o prelungire a personalitatii tale si vorbesc despre tine nu prin cuvinte, ci prin starile pe care ti le produc. Cand vezi o pereche de pantofi si iti vine sa spui „wow”, stii deja ca vei deveni dependenta de ei. Este si cazul pantofilor cu varf statement. Un singur element „wow”, plasat in locul potrivit, poate schimba radical un design clasic si sobru, fie ca este vorba despre un decupaj in forma de fluture sau un motiv din cultura noastra populara. O pereche de pantofi cu varf statement care vor atrage toate privirile este modelul Pantofi stiletto de dama din piele Mahora.

Toate aceste modele de pantofi de pe Komodos.ro pot fi realizate la comanda, dupa dimensiunile dvs., pe orice culoare si orice tip de piele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare