Pentru ea

# produse ingrijire par #par #ingrijire par

Parul, accesoriul deosebit al tuturor femeilor. Ingrijirea speciala de care are nevoie

O femeie se simte de-a dreptul invincibila cand are un par frumos, sanatos, aranjat, cand tocmai ce a iesit din salon si podoaba capitala efectiv straluceste si intoarce toate privirile.

 

Din pacate, parul nostru devine adesea subtire, fragil, uscat, fiind supus multor proceduri care il degradeaza: vopsit, placa, ondulator, perie rotativa sau feon, practic orice sursa puternica de caldura sau produs pentru nuantare. In plus, cu toate ca iubim vara, razele puternice ale soarelui nu sunt deloc prietenele parului nostru.

Femeile care isi vopsesc sau isi aranjeaza frecvent parul stiu deja ca au nevoie de un ritual mai elaborat de ingrijire si ca trebuie sa foloseasca produse calitative pentru a-l mentine, pe cat se poate, hidratat si stralucitor.

Ritualul special incepe inca din momentul in care ne spalam parul, iar masca este un produs care nu trebuie sa lipseasca deoarece ofera hidratare profunda si descurca parul, prevenind ruperea acestuia, pe langa multe alte beneficii.

Persoanele care au par subtire, uscat, lipsit de stralucire, pot opta pentru un produs ce contine proteina de lapte, deoarece regenereaza si umple stratul deteriorat, pantenol, care hidrateaza si calmeaza, acid hialuronic, dar si menta dulce, foarte benefica in caz de matreata sau iritatii ale scalpului.

In functie de nevoi, utila este si o masca cu actiune dubla, atat asupra firului de par, cat si asupra scalpului. Exista produse ce folosesc activi de ultima generatie, cum ar fi micelii de ciuperci, ce formeaza o bariera de protectie impotriva agresorilor externi precum poluarea si expunerea termica. In plus, alegeti masti ce contin si piper negru, ce regenereaza, combate caderea parului si matreata si reduce sebumul, lavanda, ce stimuleaza cresterea, sau ulei de bergamota, aliatul parului cret, uscat sau greu de aranjat.

Caderea parului

O alta problema care ne da adesea dureri de cap este caderea parului. Acest fenomen neplacut poate avea atat de multe cauze: lipsa vitaminelor si mineralelor necesare, perioadele stresante, cauze hormonale, sarcina, alaptat, diverse afectiuni medicale, iar lista poate continua.

Puteti folosi un produs care tinteste direct aceasta problema, cum ar fi un ser pentru stimularea cresterii parului. Un produs care chiar functioneaza contine molecula de Capixyl, o inovatie in ceea ce priveste stimularea formarii bulbilor pilosi. Alte ingrediente active utile sunt acidul hialuronic, vitamina E, uleiul esential de busuioc si tinctura de propolis.

Nu uitati totusi ca rabdarea este esentiala si ca minunile nu se intampla peste noapte. Trebuie sa aplicati zilnic pe scalp si sa masati, iar primele rezultate se pot vedea dupa circa trei saptamani, dar efectul in totalitate este vizibil abia dupa aproximativ trei luni, sau chiar sase in cazul alopeciilor avansate.

O alta solutie foarte usor de aplicat si la indemana este un spray pentru regenerarea parului, ce repara firul deteriorat si fragil. Un produs ce contine ceramide si acid hialuronic imbunatateste stralucirea si rezistenta firului de par, il face mai matasos, confera volum, hidrateaza, face parul mai usor de coafat, contracareaza incretirea. In plus, protejeaza parul impotriva influentelor negative ale factorilor de mediu. Ceramidele sunt esentiale nu numai pentru sanatatea epidermei, cat si pentru frumusetea si vitalitatea firului de par.

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului