Pentru ea

#pantofi otter #pantofi 2012 #pantofi femei #ottershop.ro

(P) Pantofii EPICA de MAZZIO te poarta in tendintele sezonului primavara-vara 2012

Exclusiv in magazinele OTTER si Ottershop.ro

 

Noua colectie EPICA de MAZZIO propune o explozie de culoare si linii de design indraznete pentru a te mentine la inaltime in tendintele acestui sezon. Distribuita exclusiv in magazinele OTTER la nivel national si pe platforma online www.ottershop.ro, linia EPICA de MAZZIO este potrivita pentru pasionatele de moda care aleg sa fie la inaltime indiferent de momentul zilei, punand la dispozitia lor o gama variata de pantofi si sandale elegante pentru zi sau tinute de seara.

 

Modelele acestui sezon se disting prin culori puternice, tocuri pe masura si accesorii extravagante, care se asorteaza perfect cu o atitudine chic.
Pantofii peep toe pun in valoare linia piciorului si sunt potrivite pentru o vestimentatie de zi eleganta prin culori puternice, accesorii florale sau iti ofera stralucirea necesara pentru o seara de neuitat prin insertiile multicolore, design incitant sau linii clasice care nu dau gres niciodata.

Pentru o zi insorita, iti recomandam platformele care pot completa o tinuta usoara cu nuante calde sau in stil marinaresc, ideale pentru o plimbare de dupa-amiaza. Pentru cele mai indraznete, talpa ortopedica multicolora va scoate din cotidian si va binedispune.

Daca tocurile reprezinta o slabiciune pe care nu o poti refuza, incearca sandale cu platforma si toc inalt care iti ofera stabilitate si destabilizeaza competitia. Poti alege dintr-o gama variata de culori - mai inchise sau in ton floral, modele cu accesorii feminine, platforme neon, din piele colorata sau nud. Pentru momente speciale, iti propunem modele de o eleganta sublima sau de o indrazneala pe masura frumusetii tale.

Fie ca vrei sa fii in ton cu primavara sau alegi sa te impui cu nuante puternice, colectia EPICA de MAZZIO te propulseaza in centrul atentiei cu note extravagante, materiale de calitate si un design elegant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare