Pentru ea

# pantofi botta #colectie pantofi #pantofi toc # pantofi comozi

Pantofi cu toc, in care nu te vor durea niciodata picioarele

Visezi la ziua in care vei sta opt ore pe tocuri si nu vei simti acest lucru? La ziua in care vei putea fi eleganta de dimineata pana seara fara sa fie nevoie sa ai in geanta o pereche de balerini de rezerva? Ei bine, se pare ca acest lucru este posibil, gratie unui material revolutionar.

Acest material se numeste PORON, este fabricat în SUA si cea mai importanta caracteristica a sa este ca transforma orice pantof cu toc ametitor intr-un pantof comod. Practic, cu buretele cu memorie, care te ajută să stai pe tocuri până la 12 ore fără disconfort, te simti ca si cand ai fi desculta. 

Singurul producator din Romania care foloseste acest material este Botta. Brandul romanesc exista de 10 ani pe piata si a fost creat de designerul Maria Viorica Bota, ale carei creatii le-ati vazut si in magazinele Il Passo. Pe site-ul brandului si in showroom gasesti peste 400 de combinatii de modele de pantofi, cu toc, fara toc, sport, eleganti, pentru ocazie sau de mireasa, din piele de cea mai buna calitate. 

Pantofii respecta o linie clasica, dar vin si in culori funky, perfecte pentru primavara si tinute curajoase. 

De curand, Botta s-a lansat si online, asa ca puteti admira si cumpara pantofii cu toc si nu numai direct de pe site. Livrarea este gratuita, indiferent de unde va aflati. Totusi, este bine de stiut ca, daca ajungeti la showroom sa ridicati pantofii comandati, puteti beneficia de reduceri pe loc, de pana la 70 de lei pentru fiecare produs comandat. 

Mai multe detalii si adresa showroomului aici

Foto: botta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare