Pentru ea

#pantofi de dama #pantofi #incaltaminte

Pantofi de dama de cea mai buna calitate pentru tinute incredibil de frumoase

Incaltamintea este un element care completeaza o tinuta, acestia trebuind sa fie alesi cu foarte mare atentie. Pentru a va facilita demersurile in ceea ce priveste alegerea unei perechi de incaltaminte potrivite, toate femeile au acum posibilitatea sa isi cumpere pantofi de dama de cea mai buna calitate la un super pret.

Experienta, seriozitate si profesionalism – Intr-un cuvant: LaScarpa

Compania LaScarpa este una dintre cele mai accesate si serioase companii romanesti de pe piata distributiei de incaltaminte de calitate.

LaScarpa este o companie cu traditie, activand pe piata inca din anul 1996. In toti acesti ani de activitate, compania a pus mereu necesitatile clientilor pe primul loc comercializand incaltaminte realizata doar din piele naturala, extrem de rezistenta si atragatoare.

Pentru a aduce o satisfactie de pana la 100%, compania LaScarpa ofera, in plus, tuturor clientilor: livrare efectuata in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, transport gratuit pentru comenzi ce trec de pragul valoric de 190 de lei si produse atent selectionate si verificate inainte de orice livrare.

Pentru confortul tau, mai mult decat o simpla pereche de pantofi

In portofoliul magazinului LaScarpa gasesti numeroase modele si tipuri de pantofi de dama din piele naturala, iar calitatea si longevitatea acestor produse este garantata de producatori italieni recunoscuti in domeniu.

In al doilea rand, este foarte important sa stiti cum sa va alegi perechea de pantofi dama potrivita, dat fiind faptul ca LaScarpa ofera o multitudine de modele pentru orice tip de stil adoptat in functie de eveniment.

Cum va alegeti perechea de pantofi dama potrivita?

Inainte de a va achizitiona o pereche de pantofi este foarte important sa tineti cont de anumite criterii, pentru a avea o satisfactie deplina si pentru a beneficia garantat de confort.

Astfel, atunci cand va decideti sa cumparati o pereche noua de pantofi trebuie sa fiti foarte atente la urmatoarele detalii:

  • Este vital sa tineti cont de activitatea pentru care doriti sa achizitionati o pereche de pantofi. Bineinteles ca nu puteti sa va cumparati o pereche de pantofi cu toc stiletto pentru o zi la plaja;
  • Fiti vigilente in legatura cu cusaturile pantofilor doriti. O pereche de pantofi dama ce au cusatura dubla sunt un indiciu al faptului ca acestea vor rezista o mai lunga perioada de timp.

LaScarpa – Poate cea mai diversificata gama de pantofi de dama din Romania

Compania LaScarpa pune la dispozitia clientelor sale o diversitate de pantofi de dama de cea mai buna calitate la un pret extraordinar.

Printre acestea se regasesc:

  • Pantofi dama realizati din piele Fedi, culoarea aurie – Model inedit, acesti pantofi pot fi ai dumneavoastra pentru pretul de 219,90 de lei;
  • Pantofi dama Entera de culoare gri – Acest model are pretul de 139,90 de lei.

Nu ezita nicio clipa si vizualizeaza chiar acum caracteristicile modelelor disponibile in stoc si cauta pentru tine si confortul tau cea mai confortabila incaltaminte.

Date de contact: Pentru detalii suplimentare sau comenzi, va invitam sa accesati magazinul online: lascarpa.ro, sau sa sunati la numarul de telefon: 0752.722.772.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare