Pentru ea

#pantaloni palazzo #trenduri 2017 #modele pantaloni

Pantalonii palazzo, in trend in 2017. Cum ii porti

Pantalonii palazzo sufera o revenire fantastica in acest an. Sunt confortabili, vin in materiale fluide si viu colorate, fiind perfecti pentru zilele in care nici fusta parca n-ai vrea sa porti si nici pantaloni stramti pe picior nu ti-ar veni sa imbraci. Sunt exact trendul opus jeansilor skinny sau pantalonilor din piele.

Atuul acestui gen de pantaloni este ca poate fi purtat la fel de bine la o intalnire, in weekend, la un brunch, dar si la serviciu. Sunt foarte versatili si sunt ideali pentru femeile care doresc sa arate prezentabil, dar si sa se simta lejer. Reprezinta investitia cea mai buna pentru o tinuta care sa mearga la fel de bine la office, cat si la party-uri.

Pantalonii palazzo au o forma foarte simpla, de aceea si pot fi purtati lejer cu blazere sau topuri. Inainte de a-ti contura un outfit nou, ia in calcul achizitionarea unor astfel de pantaloni cu talie inalta, pentru a obtine un look echilibrat. Poarta-i cu tocuri, pentru a-ti alungi picioarele. In partea de sus e bine sa eviti decolteurile si sa mizezi pe bluze la baza gatului.

Daca ai talia subtire, acesti pantaloni iti vor crea aspect de clepsidra. Daca esti mica de inaltime ar fi bine sa eviti pantalonii palazzo foarte largi, deoarece estompeaza silueta si te face sa arati si mai mica, dar si mai plinuta.

 

Pastreaza-ti aerul relaxat, dar da-i o nota glam. Poarta o pereche de pantaloni aurii cu o bluza fluida, din panza topita, pe care ai grija sa o treci pe sub cureaua pantalonilor.

Pantalonii palazzo albi cu imprimeuri marunte sunt foarte interesanti. Poarta-i cu un top scurt si cu o gentuta de umar intr-o culoare puternica.

Pantalonii cu imprimeuri tribale de potrivesc cel mai bine cu un top monocolor si cu o jacheta din denim albastra.

Modelul acesta de pantaloni se potriveste foarte bine cu o camasa lunga, ale carei colturi sa le innozi in talie.

Pantalonii palazzo cu cracul evazat, realizati dintr-un material fluid, imprimat, se potrivesc de minune cu un top scurt alb.

O tinuta statement poti obtine printr-o combinatie monocroma pantaloni-bluza.

Un tricou innodat in talie, un colier supradimensionat si o pereche de palazzo cu buline pot contura o tinuta extrem de sic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare