Pentru ea

#stil #pantaloni #pantaloni 2012 #tinute vara 2012 #tendinte vara 2012 #pantaloni cu imprimeu #pantaloni vara 2012

Pantalonii cu imprimeu, in 3 tinute chic

Pantalonii cu imprimeu pot fi integrati cu succes in mai multe tinute decat crezi. Aceste piese vestimentare sunt extrem de bine cotate in randul tendintelor anului in curs, insa pot ridica probleme la capitolul versatilitatii. Iata 3 tinute chic in care poti purta cu succes pantalonii cu imprimeu.

In linii mari, pantalonii cu imprimeu sunt compatibili cu personalitatile puternice, care adora sa iasa in evidenta. Totusi, ei isi pot schimba "identitatea" vizuala in functie de piesele cu care sunt purtati si asortati, precum reiese din urmatoarele 3 tinute chic.

1. Tinuta de birou

Pentru inceput, iti propunem o tinuta de birou creata cu ajutorul pantalonilor cu imprimeu. Cum blocurile de culori sunt foarte populare anul acesta, iar asocierea nuantelor tari cu cele neutre este la fel de bine cotata, tinuta office urmatoare se afla in acord perfect cu tendintele: pantaloni negri cu imprimeu albastru cobalt, asortati cu un top crem fara maneci si sacou bleumarin in stil marinaresc.

O geanta rosu-aprins completeaza blocul de culori mentionat, iar pantofii negri cu platforma echilibreaza estetic paleta cromatica. Mai ai nevoie de un colier auriu si esti gata de cea mai importanta sedinta din cariera.



Foto: refinery29.com

2. Tinuta lejera

Cum vacanta se apropie cu pasi repezi, iata in ce mod poti integra pantalonii cu imprimeu intr-o tinuta lejera, excelenta pentru sezonul estival: bluza sport cu imprimeu in dungi, geanta rosu coral, sandale cu talpa plata maron, ochelari de soare cu rama alba si lentile mov, alaturi de o palarie din paie protectoare.

Nu uita, bluzele dungate pot fi asortate cu aproape orice!




Foto: refinery29.com

3. Tinuta eleganta

Ai o intalnire importanta in aceasta seara, dar nu vrei sa pari chiar ca te-ai pregatit pentru un eveniment de gala? Atunci pantalonii cu imprimeu te ajuta sa iti pastrezi aerul relaxat, cand indraznesti sa porti un top pretios cu paiete aurii si sandale fuchsia.

Accesorizeaza-ti tinuta eleganta cu o bratara XXL si o geanta-plic neagra.




Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare