Pentru ea

#paltoane 2015 #paltoane dama #modele paltoane #paltoane

Paltoane dama 2015: detaliile care fac diferenta!

Temperaturile tot mai scazute ne forteaza sa ne punem la punct garderoba pentru toamna-iarna. Fara indoiala, paltonul este piesa de baza in urmatoarea perioada. care sunt trendurile din domeniu? Iti raspundem mai jos. In aceasat pagina vei gasi cu siguranta cateva modele de paltoane dama care iti vor atrage atentia. Iata care sunt detaliile care fac diferenta in iarna 2015 - 2016!

Paltoane dama elegante

Gulerul din blana si broderiile sunt detaliile care fac diferenta in materie de paltoane, elemente ce au caracter nemuritor in moda. Daca te intrebi spre ce culori sa te orientezi, afla ca nu exista limite cromatice. Te poti bucura de farmecul celor care amintesc de toamna, de al celor in tonuri pasionale de rosu ori de albastrul electric. Bineinteles, daca esti maestra in arta colorblocking, go for it. Dar, ca sa nu dai niciodata gres, mizeaza pe modele de paltoane in tonuri neutre si nonculori.

Paltoane in stil military

Perfecte pentru femeile cu caracter puternic, modelele de paltoane cu influente military ocupa un loc special pe lista tendintelor din acest sezon rece. Opteaza pentru piese scurte, in tonuri neutre ori nonculori, care iti pun in evidenta talia. Nasturii mari si aurii ori argintii dispusi pe doua randuri, gulerele supradimensionate si croiul minimalist ofera o nota interesanta acestor modele de paltoane.

Paltoane pastelate si albe

Nuantele pastelate sunt surpriza acestui sezon rece, asa ca nu ar trebui sa pierzi ocazia de a aduce un suflu de prospetime in garderoba ta. Fie ca optezi pentru modele minimaliste, fie ca optezi pentru unele cu insertii feminine, cu siguranta vei iesi in evidenta.

In ultimii ani ai purtat doar modele de paltoane negre? A venit momentul sa faci o schimare vestimentara: paltonul alb. Nu vei da niciodata gres daca porti nemuritorul mix alb-negru (atat de indragit de fashioniste). Pentru un look rafinat, alege modele cu nasturi cu aspect pretios, guler de blana si insertii de broderie. Completeaza outfitul cu o palarie si o pereche de cizme peste genunchi pentru un look fara cusur.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare