Pentru ea

#sandale #fox #pantofi cu toc #rochii ieftine #bluze dama #ligo.ro #house of art #eponge fashion paris # fox kids # fox romania # rochii dama

(P) Traieste aventura de shopping a verii pe ligo.ro

Perioada concediilor se apropie de sfarsit, insa zilele sunt inca extrem de calduroase, lansand nenumarate provocari garderobei noastre iar weekend-urile devin mult asteptate momente de evadare pentru care revenim cu drag la tinutele lejere de timp liber.

Pentru a evita drumurile la mall sau pe marile bulevarde, magazinele online sunt in perioada aceasta adevarati aliati ai shoppingului de calitate. In cautarea de item-uri fashion si in tendinte, nu poti rata magazinul oficial al brandurilor Eponge Fashion Paris, House of Art si Fox, www.ligo.ro.

Eu am gasit cele mai potrivite rochii pe care le pot purta la birou in zilele calduroase si imi pot incheia seara la o terasa pe malul lacului. Culorile solare, tesaturile naturale, croielile extrem de confortabile si, nu in ultimul rand, preturile prietenoase, m-au cucerit.

Tot pe www.ligo.ro am descoperit bluze fluide pe care le pot asorta fie la o fusta confortabila pentru o intalnire de afaceri, fie cu o pereche de jeans pentru casual Fridays.

Daca in planurile de weekend se afla o escapada in afara orasului, hainele de la FOX pe care le poti gasi pe ligo.ro, din materiale naturale de cea mai buna calitate, ti se vor potrivi perfect. Mie mi-au placut rochitele in mult iubitul stil navy dar si cele cu imprimeu floral.

Pentru ca o adevarata fashionista face intotdeauna cele mai bune achizitii in perioada reducerilor, iti recomand sa arunci o privire si peste sandalele de pe ligo.ro. Poate nu vei mai apuca sa le porti sezonul acesta, insa cu siguranta ca vara viitoare iti vei multumi pentru aceasta achizitie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului