Pentru ea

#alegere rochie #rochii

Nu stii ce rochii sa mai alegi? Iti recomandam noile modele Perla Donna!

Din garderoba fiecarei doamne sau domnisoare nu ar trebui sa lipseasca rochiile pentru orice ocazie. Acele tipuri de rochii care pot fi purtate si la un eveniment de zi, dar care pot fi transformate rapid, cu accesoriile, coafura si machiajul potrivite, intr-o rochie ideala pentru seara.

Stim ca si voi sunteti mereu in cautarea celor mai bune rochii si ca nu gasiti de cele mai multe ori tot ceea ce va doriti. De aceea, va sfatuim sa va indreptati atentia si spre magazinele online de profil. Acolo, o sa gasiti rochii excelente si este imposibil sa nu va placa un model. Astazi, va recomandam noile modele de rochii Perla Donna, care imbina calitatea italiana cu motivele traditionale romanesti sau cu imprimeuri florale deosebite si culori care inveslesc pe oricine. In continuare va prezentam cateva dintre rochiile care ne-au atras atentia in mod deosebit.

Rochiile office nu trebuie sa fie plictisitoare, din contra. Va recomandam sa va imbracati asa cum simtiti si va garantam ca toata lumea se va molipsi de optimismul si fericirea voastra. Pentru ca hainele ne influenteaza starea de spirit, cel mai bine este sa infruntati zilele lungi si grele de la birou cu ajutorul rochiilor frumoase si elegante. Propunerea noastra este Rochia de zi office bicolora midi cambrata din stofa cu maneca trei sferturi. Este o rochie deosebita, midi, cu o broderie eleganta aplicata in talie pentru un plus de eleganta. Manecile sunt trei sferturi si se inchide la spate cu un fermoar. O puteti purta atat daca aveti o sedinta importanta, dar si cand vreti sa va simtiti speciale, fara un motiv anume.

Evenimentele speciale de zi merita rochii elegante, in care sa va simtiti excelent. De aceea, va recomandam Rochia neagra cu imprimeu floral. Croiul ei este usor cambrat, pentru a va evidentia silueta (talia in special) si are un decolteu discret, in V. Suntem siguri ca o sa apreciat imprimeul cu trandafiri rosii, mai ales daca sunteti o fire romantica. Noua ne place foarte mult rochia si suntem convinsi ca o sa ajunga si pe lista preferintelor voastre.

Daca vreti o rochie care sa va aduca aminte de vara, de cerul senin si de florile deosebite, specifice acestui anotimp, Rochia eleganta bleumarin cu imprimeu floral si maneci cazute este exact ce va trebuie. Croiul in "A" o face potrivita oricarei siluete, iar textura de bistrech ii confera "greutate" si o determina sa se aseze perfect pe corp. Plusul de senzualitate este determinat de superbele manecute cazute.

Daca nu mai aveti rabdare pana vara viitoare si stiti deja ca veti participa la un eveniment in perioada aceea, va recomandam Rochia eleganta de vara in clos cu imprimeu floral. Este exact piesa vestimentara de care aveti nevoie in perioada aceea: este vesela, are un croi lejer si este confectionata din cele mai bune materiale. Are o textura de voal imprimat, un cordon tip fundita care se leaga la spate (si care accentueaza usor zona taliei) si o maneca scurta usor evazata.

Si ultima rochie pe care v-o recomandam in aceasta serie, cu siguranta o sa fie una dintre cele mai frumoase pe care le-ati vazut. Este vorba despre Rochia eleganta de zi galben mustar cu broderie aplicata si guler, cu motive traditionale. Este un deliciu de privit si cu siguranta o sa atrageti toate privirile daca o veti purta.

In incheiere, am dori sa stim care este rochia voastra preferata dintre cele prezentate in aceasta lista!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului